Γαλλία vs Team USA με φόντο το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γαλλία vs Team USA με φόντο το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες

bet365

Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Team USA στον τελικό του τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο (7/8, 5:30, ΕΡΤ3 & Live από το Gazzetta), έχοντας ήδη επικρατήσει των Αμερικανών στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Η Saitama Super Arena του Τόκιο θα φιλοξενήσει τα ξημερώματα του Σαββάτου τον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ ανάμεσα στη Γαλλία και τις ΗΠΑ.

Οι «Bleus» επικράτησαν σε ένα παιχνίδι - διαφήμιση του μπάσκετ της Σλοβενίας με 90-89 στον ημιτελικό παρά το ιστορικό triple double του Λούκα Ντόντσιτς ενώ οι ΝΒΑers του Γκρεγκ Πόποβιτς είχαν νικήσει εύκολα την Αυστραλία με 97-78, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό.

Παρεμπιπτόντως, στη 12άδα της Γαλλίας φιγουράρουν πέντε NBAers, οι Φρανκ Ντιλικινά (Νικς), Τιμοτέ Λουβαλού - Καμπαρό (Νετς), Νικολά Μπατούμ (Κλίπερς), Εβάν Φουρνιέ (Νικς) και Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ), σημειώνοντας μάλιστα δυο συνεχόμενες νίκες στις αναμετρήσεις με τους Αμερικανούς!

Αρχικώς, στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 (79-89) και φέτος, στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων με 83-76.

Έκτοτε η Team USA πέτυχε δυο συνεχόμενες 100άρες με Ιράν και Τσεχία, απέκλεισε διαδοχικά τις Ισπανία και Αυστραλία στα νοκ άουτ, δείχνοντας έτοιμη να φτάσει ως το τέλος της διαδρομής με μπροστάρη τον Κέβιν Ντουράντ που σημειώνει 19 πόντους μ.ό. ανά παιχνίδι.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα