Ιταλία - Νιγηρία 80-71: Αγχώθηκε, αλλά νίκησε και προκρίθηκε

Αντωνία Σπανού
Ιταλία - Νιγηρία 80-71: Αγχώθηκε, αλλά νίκησε και προκρίθηκε

bet365

Η Ιταλία έζησε δύο τρομαχτικά δεκάλεπτα, αλλά ανέκαμψε και νίκησε την Νιγηρία με 80-71.

Τεράστιο ματς, με πολλές ανατροπές μας πρόσφεραν η Ιταλία με την Νιγηρία. Οι πρώτοι νίκησαν τελικά με 80-71, προκρίθηκαν και περιμένουν το άλλο ματς του ομίλου, για να δουν σε ποια θέση.

Για να γίνει αυτό όμως πέρασαν πολύ δύσκολα. Και αυτό γιατί η Νιγηρία έβαλε πάρα πολύ δύσκολα στους Ιταλούς, κάνοντας επική ανατροπή και δύο καταπληκτικά δεκάλεπτα.

Το ματς ξεκίνησε με την Ιταλία να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι με το πρώτο δεκάλεπτο να είναι πολύ καλό για εκείνη με το σκορ να είναι 29-17. Κάπου εκεί όμως η Νιγηρία ξύπνησε και επέστρεψε για τα καλά στο παιχνίδι. Το σκορ των δύο επόμενων δεκαλέπτων τα λέει όλα. 11-22 και 16-24, με τους Νιγηριανούς να κάνουν ό,τι θέλουν στο παρκέ και να παίρνουν ψυχολογία.

Η Ιταλία έπαιξε τα ρέστα της στην τελευταία περίοδο και της βγήκε. Με καταπληκτική άμυνα περιόρισε τους Νιγηριανούς, οι οποίοι σκόραραν μόλις 8 πόντους, η Ιταλία συνήλθε και στην επίθεση και κάπως έτσι έφτασε στην νίκη.

Ο Πολονάρα ήταν ο καλύτερος για την ομάδα του με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Μέλι. Για τους Νιγηριανούς, ο Μέτου σταμάτησε στους 22 πόντους, ενώ κατέβασε και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Νουόρα ήταν πάλι θετικός με 20 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 29-17, 11-22, 16-24, 24-8

i

n

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα