Κόμπι Μπράιαντ: Είχε τέλειο ρεκόρ 36-0 με την team USA! (pic)

Κόμπι Μπράιαντ: Είχε τέλειο ρεκόρ 36-0 με την team USA! (pic)

Αντωνία Σπανού
Κόμπι Μπράιαντ: Είχε τέλειο ρεκόρ 36-0 με την team USA! (pic)

bet365

Η γκρίνια των Αμερικανών για την ήττα της εθνικής τους ομάδας, θύμισε σε όλους το 36-0 που είχε ο Κόμπι με την team USA.

Οι Αμερικανοί, όπως και οι περισσότεροι λαοί, λατρεύουν να βρίσκουν λόγο να γκρινιάζουν στις εθνικές τους ομάδες, ειδικά όταν τους δίνει και αφορμή. Η ήττα της Αμερικής από την Γαλλία στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων, έχει ξεσηκώσει μια μεγάλη κουβέντα.

Η κριτική είναι έντονη, οι παίκτες που ήταν υπερβολικά χαλαροί έψαξαν δικαιολογίες, ενώ άπαντες κάνουν συγκρίσεις. Μια από αυτές που προέκυψε χαρακτηριστικά εύκολα είναι το απόλυτο που είχε ο Κόμπι Μπράιαντ. Ο θρύλος του ΝΒΑ ήταν αήττητος με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Είχε 36-0 και ήταν ο απόλυτο ηγέτης. Ο Κόμπι είχε 16 νίκες σε Ολυμπιακούς Αγώνες, 10 νίκες σε διοργανώσεις της FIBA και 10 σε άλλες.

Ο Κόμπι ήταν γεννημένος ηγέτης, ο οποίος δούλευε πολύ σκληρά για να κατακτήσει όλους τους στόχους του, κάτι που κατηγορούνται ότι τους λείπει οι φετινοί σταρ της ομάδας. Οι Αμερικανοί ακόμα τον συγκρίνουν και σίγουρα βγαίνει νικητής στην καρδιά τους, σε σχέση με τους NBAers που αγωνίζονται σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα