Κιντ: «Ο Γιάννης μπορεί να κάνει σεζόν με τριπλ νταμπλ»

Κιντ: «Ο Γιάννης μπορεί να κάνει σεζόν με τριπλ νταμπλ»

Gazzetta team
Κιντ: «Ο Γιάννης μπορεί να κάνει σεζόν με τριπλ νταμπλ»

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εντυπωσίασε με την ικανότητα του να πετυχαίνει τριπλ νταμπλ φέτος και στους Μπακς υποστηρίζουν πως έχει τη δυνατότητα να το κάνει σε κάθε παιχνίδι.

Τόσο ο GM όσο και ο προπονητής των Μπακς εκθείασαν το ταλέντο του Greek Freak, τονίζοντας πως αυτός και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν μια σεζόν με αριθμούς κοντά στο τριπλ νταμπλ κατά μέσο όρο.

«Ο Γιάννης θα μπορεί να σκοράρει πολύ. Πρέπει να σουτάρει πιο συχνά και με μεγαλύτερη συνέπεια, αλλά το ξέρει αυτό. Θα είναι ένα σημείο, στο οποίο θα δουλέψει πολύ στη συνέχεια», είπε αρχικά ο τζένεραλ μάνατζερ των Μπακς, Τζον Χάμοντ.

«Η ικανότητά του να παίρνει 10 ριμπάουντ σε κάθε ματς είναι κάτι το φυσικό για εκείνον. Αν έχουμε όσο καλούς παίκτες πρέπει γύρω του, τότε είναι εφικτό να μοιράζει και 10 ασίστ. Πόσο μάλλον αν συνεχίσει να αντιλαμβάνεται τόσο καλά το παιχνίδι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εκθείασε για ακόμη μια φορά ο προπονητής του, Τζέισον Κιντ.

«Δε μπορείς να αποκλείσεις το ενδεχόμενο να το πετύχει. Δε μου αρέσει να τον φορτώνω με τόση πίεση. Βλέπεις όμως τι έχει κάνει φέτος ο Ουέστμπρουκ. Σίγουρα θα υπάρξει κάποιος παίκτης που θα μπορέσει να κάνει ότι έχει καταφέρει ο Ρόμπερτσον. Ποιος θα είναι αυτός; Ο Ουέστμπρουκ θα μπορούσε να είναι, αλλά και ο Γιάννης ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Όσο μεγαλώνει, αντιλαμβάνεται καλύτερα το παιχνίδι, οπότε δε μπορείς να μην τον υπολογίζεις», είπε χαρακτηριστικά ο Κιντ.

 

NBA Τελευταία Νέα