ΝΒΑ Play-In Tournament: Το πιο fun 3ήμερο στην ιστορία του ΝΒΑ!

Gazzetta team
Οκτώ ομάδες, 3 ημέρες, 46 δαχτυλίδια, ένας ΛεΜπρόν, ένας Στεφ, ένας Ρας κι ένας Ποπ! Το play in tournament ξεκινάει και είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στο ΝΒΑ εδώ και 15 μήνες!

bwin | Κορυφαίες αποδόσεις και Live Στοίχημα καλύτερο από ποτέ στο NBA! |21+

Μέσα σε διάστημα τριών ημερών, τέσσερις ομάδες από την Ανατολή και ισάριθμες από τη Δύση, θα προσφέρουν το καλύτερο… ορεκτικό, ενόψει των playoffs του NBA! Και πώς όχι, αφού στο παρκέ θα παρελάσουν, ούτε λίγο, ούτε πολύ 46 δαχτυλίδια!

Στη διαδικασία θα λάβουν μέρος οι Λέικερς και οι Σέλτικς των 17 πρωταθλημάτων, οι Γουόριορς που μετρούν έξι, οι Σπερς των πέντε και οι Γουίζαρντς του ενός δαχτυλιδιού το 1978!

Πώς προκρίνονται στα playoffs

Οι ομάδες που βρέθηκαν στις θέσεις 7-10 στο φινάλε της κανονικής περιόδου θα διεκδικήσουν τα τελευταία εισιτήρια για την post season ανά περιφέρεια, σε μονούς αγώνες. Έτσι, στην Ανατολή οι Σέλτικς (7οι, 36-36) θα περιμένουν τους Γουίζαρντς (8οι, 34-38) και ο νικητής θα καταλάβει την 7η θέση. Ο ηττημένος, θα έχει ακόμα μια ευκαιρία πρόκρισης, καθώς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Πέισερς (9οι, 34-38) – Χόρνετς (10οι, 33-39). Αντίστοιχα στη Δύση, Λέικερς (7οι 42-30) και Γουόριορς (8οι, 39-33) θα παίξουν το πρώτο match ball πρόκρισης στο μεταξύ τους παιχνίδι, κι ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του Γκρίζλις (9οι, 38-34) – Σπερς (10οι, 33-39).

Build A Bet στο NBA. Ένας αγώνας – πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Μια κανονική περίοδος, διαφορετική από κάθε άλλη

Αν στο ξεκίνημα της σεζόν, κάποιος ισχυριζόταν πως Λέικερς και Γουόριορς θα αγωνίζονταν στο play in tournament, για να σώσουν την παρουσία τους στα playoffs, μάλλον θα τον κοίταζαν… στραβά. Κι αν για τους «πολεμιστές», θα μπορούσε κάποιος να το «ονειρευτεί», σίγουρα ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν διαφαινόταν πουθενά για τους Πρωταθλητές. Βέβαια, το γεγονός ότι «πληγώθηκαν» σοβαρά από τραυματισμούς, χαρίζει ελαφρυντικό στην ομάδα του Βόγκελ. Πολλώ δε μάλλον, όταν στην Injury list βρέθηκαν για μήνες τόσο ο Λεμπρόν Τζέιμς, όσο και ο Άντονι Ντέιβις.

Το γεγονός, άνοιξε τον δρόμο στους δελφίνους, οι οποίοι πλέον ονειρεύονται τον θρόνο, πρώτα στη Δύση και εν συνεχεία σε ολόκληρο το NBA! Οι Τζαζ, αποδίδοντας σπουδαίο μπάσκετ κατά διαστήματα, έκλεισαν τη σεζόν με 52-20 και τους ακολούθησαν οι εντυπωσιακοί Φοίνιξ Σανς που επιστρέφουν στα playoffs, για πρώτη φορά μετά από το 2010!

bwin – Δες τα playoffs του NBA σε streaming*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην Ανατολή, οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποδείχτηκαν λιγότερο… κυριαρχικοί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι Σίξερς, πρωτίστως, και οι Νετς σε δεύτερο χρόνο. Αμφότερες οι ομάδες στοχεύουν στο πρωτάθλημα, στη Φιλαντέλφια, ως το επιστέγασμα του «Trust the Process», αλλά με τον Ντοκ Ρίβερς στο τιμόνι, έναν πολύπειρο προπονητή που έχει πάει όλο τον δρόμο ως το φινάλε και στο Μπρούκλιν, με τους Ντουράντ, Ίρβινγκ, Χάρντεν να ηγούνται της προσπάθειας. Στο 1,91 η απόδοση κατάκτησης του πρωταθλήματος από ομάδα της Ανατολής.

Μίνι τουρνουά κι ένα ντέρμπι που θυμίζει τελικούς

To ζευγάρωμα των Γουόριορς με τους Λέικερς, όπως ήταν απολύτως λογικό τραβάει όλα τα βλέμματα και όλοι οι μπασκετόφιλοι… προσεύχονταν για τον μεταξύ τους τελικό. Το Πόρτλαντ έκανε το καθήκον του κόντρα στους Νάγκετς (132-116) και οι Θεοί του μπάσκετ χαμογέλασαν σαρδόνια, πριν καθίσουν αναπαυτικά για να απολαύσουν τη μονομαχία του Στεφ Κάρι και του Λεμπρόν Τζέιμς. Οι δυο τους, αποτελούν τους δυνάστες της λίγκας από το 2012, καθώς ένας από τους δύο σούπερ σταρ κατακτά το δαχτυλίδι κάθε χρόνο από τότε, με εξαίρεση το 2014, όταν πανηγύρισαν οι Σπερς, επί των Χιτ του Λεμπρόν! Στο 5,25, η απόδοση κατάκτησης του πρωταθλήματος από τους Λέικερς.

Επιστρέφοντας στο παρόν, από τις 21 Μαρτίου 2021, ο «βασιλιάς» πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Νέα Ορλέανη, γύρισε ξανά τον αστράγαλό του και άπαντες πάγωσαν. Ο ίδιος βέβαια, έσπευσε να καθησυχάσει τους «υπηκόους» του: «Ήταν ένα μικρό γύρισμα. Πάτησα πάνω σε πόδι πριν το λέι απ, αλλά είμαι καλά. Όταν λέω καλά, εννοώ ότι θα αγωνιστώ κόντρα στους Γουόριορς», βάζοντας στο… mute τον συναγερμό που ήχησε στο Staples Center.

bwin – Όλοι οι αγώνες του του NBA με μεγάλες αποδόσεις και χιλιάδες αγορές! | 21+

Στην αντίπερα όχθη, οι «πολεμιστές» έχουν εξ αρχής παρκαρισμένο στα «πιτς» τον Κλέι Τόμπσον, αλλά έχουν «σεληνιασμένο» τον Στεφ Κάρι. «Ποτέ δεν ήταν καλύτερος, κι αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά», υπερθεμάτισε για τον αστέρα του ο Στιβ Κερ και πιθανώς να έχει δίκιο, αφού σε 63 παιχνίδια, ο Κάρι πέτυχε 32.0 πόντους μέσο όρο, μάζεψε 5.5 ριμπάουντ, μοίρασε 5.8 ασίστ και εκτέλεσε με 48,2% εντός παιδιάς! Μελετώντας τους αριθμούς καριέρας του 33χρονου γκαρντ, μόνο στις τελικές πάσες, ο μέσος όρος του φέτος είναι χαμηλότερος σε σχέση με ό,τι έχει γράψει στην καριέρα του στο NBΑ! Στο 2,65, η απόδοση νίκης του Γκόλντεν Στέιτ κόντρα στο Λος Άντζελες.

Όπως και να ‘χει, τα ξημερώματα της Πέμπτης, δύο μελλοντικοί Hall Of Famer θα τεθούν ενώπιος ενωπίω προς τέρψιν του μπασκετικού κοινού, στο καλύτερο πρελούδιο της post season που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί!

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.