Ο Μπολ, μετά την τραγική βραδιά του, έστειλε μήνυμα στον Ζάιον να μην τον ξεγράψει! (vid)

Αντωνία Σπανού
Ο Λόνζο Μπολ είχε την χειρότερη του βραδιά, αλλά επέστρεψε με μια εξαιρετική, αφού πρώτα είχε... προειδοποιήσει τον Ζάιον Ουίλιαμσον.

Μετά την ήττα από τους Ουόριορς, ο Ζάιον Ουίλιαμσον δέχτηκε ένα μήνυμα από τον συμπαίκτη του Λόνζο Μπολ, στο οποίο του έλεγε πως αύριο θα είναι εκεί.

Ο Μπολ είχε μόλις κάνει μια πολύ κακή εμφάνιση με 3/18 σουτ και αυτό ήταν κάτι το οποίο τον απογοήτευσε. Η απάντηση του; Η ισοφάριση του ρεκόρ καριέρας του με 33 πόντους και ένα τεράστιο τρίποντο με 25,3 δευτερόλεπτα να μένουν, με τους Πέλικανς να παίρνουν μια πολύ σημαντική νίκη με 108-103, επί των Ουόριορς. Είχε πετύχει ξανά 33 πόντους, πριν από μερικές ημέρες, κόντρα στους Τίμπεργουλβς, στο μεταξύ όμως έκανε και μια από τις χειρότερες του εμφανίσεις.

«Ήξερα ότι απογοήτευσα την ομάδα μου και δεν ήθελα να γίνει δύο βράδια στην σειρά. Ξέρω τι παίκτης είμαι και πιστεύω στον εαυτό μου. Ήξερα ότι δεν θα έχω 3/18 ξανά. Απλά ήθελα να ξέρει και ο Ζάιον ότι θα ήμουν εκεί γι' αυτόν σήμερα. Ήθελα να βγω μπροστά για την ομάδα μου σήμερα και ειδικά για τον Ζάιον. Εκείνος κάθε βράδυ έχει 30 πόντους και 10 ριμπάουντ για εμάς. Για εμένα είναι απαράδεκτο να έχω τέτοια εμφάνιση, ειδικά αυτή την χρονική περίοδο. Ήθελα να το φτιάξω».

Ο Ζάιον παραδέχτηκε ότι σέβεται τον Μπολ, για το μήνυμα που του έστειλε. «Είμαι χαρούμενος που είναι συμπαίκτης μου. Θέλει να κερδίζει. Αυτό αγαπώ στον Λόνζο. Απλά θέλει να κερδίζει και θα κάνει τα πάντα».

Διαβάστε ακόμα: