ΛαΒίν: Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει All Star; (poll & vids)

Νίκος Καρφής
Ο... highflyer Ζακ ΛαΒίν ωρίμασε, παίζει σαν superstar στους Μπουλς και θέλει να δει το όνομα του για πρώτη φορά στο ματς των κορυφαίων στο All Star Game.

Οι Μπουλς αποτελούν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν, παλεύοντας για μια θέση που θα τους οδηγήσει στα playoffs.

Σε αυτόν τον αγώνα, μπροστάρης είναι ο φοβερός και τρομερός Ζακ ΛαΒίν που κάνει τη σεζόν της ζωής του και... φλερτάρει με το πρώτο του All Star Game.

Το gazzetta.gr γράφει για τον γκαρντ του Σικάγο που έχει ωριμάσει και είναι απλά ένας απίθανος dunker που τρελαίνει κόσμο με τις πτήσεις.

Δούλεψε και βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς.

Έτοιμος για All Star Game

Η αλήθεια είναι πως έχει βρεθεί σε All Star Game, αλλά ποτέ στο ματς των μεγάλων, εκεί που κοντράρονται οι κορυφαίοι του ΝΒΑ

Τον ΛαΒίν τον έχουμε θαυμάσει σε διαγωνισμούς καρφωμάτων, εκεί όπου έχει κλέψει την παράσταση και έχει βγει νικητής 2 φορές.

Μας έχει χαρίσει και ένας από τους κορυφαίους διαγωνισμούς της ιστορίας μαζί με τον Άαρον Γκόρντον.

Ωστόσο φέτος θέλει να παίξει στο ματς των κορυφαίων. Και με τα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής, μπορούμε να πούμε πως το δικαιούται.

Ο Ζακ είναι 6ος σκόρερ της λίγκας με 28.9 πόντους, ενώ μετρά 5.5 ασίστ και 5,1 ριμπάουντ μέσο όρο. Σουτάρει με 42.9 τρίποντα και 51.8% στα δίποντα, ενώ οι Μπουλς βρίσκονται στην 9η θέση της Ανατολής.

To παιχνίδι του έχει ωριμάσει σε όλους τους τομείς, πλέον είναι ένας ολοκληρωμένος σταρ της λίγκας και δεν έμεινε μόνο στο ότι ήταν ένας εξαιρετικός dunker.

Δούλεψε, μόχθησε, πάλεψε και πλέον είναι το μεγάλο όνομα στους Μπουλς, ο απόλυτος ηγέτης τους.

Τα τελευταία ματς τον έβαλαν στην... εξίσωση με τον Τζόρνταν

Ο Ζακ είχε 38 πόντους και 15/20 σουτ απέναντι στους Κινγκς, οδηγώντας το Σικάγο σε άλλη μια νίκη.

Πλέον ο γκαρντ των ταύρων μετρά 281 πόντους στα τελευταία 8 ματς και τρελαίνει κόσμο. Άλλος ένας παίκτης των Μπουλς έχει τόσους πόντους σε διάστημα 8 ματς και φυσικά αυτός είναι ο τεράστιος Μάικλ Τζόρνταν.

Ο ΛαΒίν έβαλε κατά σειρά 39,35,46,26, 30, 37, 30 ,38 σε Μάτζικ, Ουίζαρντς, Πέλικανς, Κλίπερς, Πέισερς, Σίξερς, Πίστονς και Κινγκς.

Συνολικά μέσα στον Φλεβάρη μετρά 32 πόντους μέσο όρο και έχει πάρει... φωτιά. Στο πιο κρίσιμο σημείο πετάει και έχει κάνει... δήλωση για να βρεθεί στο All Star Game.

Θέλει να παίρνει την ευθύνη στα κρίσιμα

Ο ηγέτης των Μπουλς είναι εκ των πιο clutch παικτών της λίγκας φέτος, κάτι που δείχνουν και οι αριθμοί.

Είναι 4ος σκόρερ σε clutch καταστάσεις πίσω από Χάρντεν, Λίλαρντ και Σέξτον, μετρώντας 4.7 πόντους μέσο όρο..

Από τα 18 ματς των Μπουλς που έχουν γίνει θρίλερ στο τέλος, τα 8 έχουν καταλήξει στο Σικάγο.

Mάλιστα με δικό του winning shot οι Μπουλς νίκησαν τόσο τους Μπλέιζερς όσο και τους Πέισερς.

Loading...