ΝΒΑ: Η... σπαζοκεφαλιά του υπόλοιπου προγράμματος και η πιθανότητα να μην δώσουν όλες οι ομάδες 72 ματς!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΝΒΑ: Η... σπαζοκεφαλιά του υπόλοιπου προγράμματος και η πιθανότητα να μην δώσουν όλες οι ομάδες 72 ματς!

bet365

Το ΝΒΑ αναμένεται να ανακοινώσει το δεύτερο κομμάτι του προγράμματος, αφήνοντας ορθάνοικτο το ενδεχόμενο να μην δώσουν όλες οι ομάδες 72 αγώνες!

Κανονικά, το δεύτερο μισό του προγράμματος του ΝΒΑ θα έπρεπε να ήταν ήδη γνωστό. Μόνο που οι απανωτές αναβολές στις αναμετρήσεις των Σπερς και των Χόρνετς έφεραν παράταση στην έκδοση του προγράμματος. Οι ομάδες θα λάβουν ένα προσχέδιο τις επόμενες τρεις ημέρες.

Με το ΝΒΑ να κάνει ό,τι μπορεί για να μην μαζευτούν πολλά back 2 back ματς στις ομάδες που είχαν πολλές αναβολές (Ουίζαρντς, Γκρίζλις, Σπερς, Χόρνετς). Το μεγάλο ζητούμενο δεν είναι ακριβώς ο καταμερισμός των αγώνων, αφού είναι δεδομένο πως κάποιες ομάδες θα ζοριστούν.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες αναβολές. Κάτι αναμενόμενο. Το ΝΒΑ δεν σκοπεύει να πάει πίσω την έναρξη των playoffs, αφού θέλουν να τελειώσουν την ώρα που θα αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Κάτι που σημαίνει ότι κάποιες ομάδες μπορεί να μη δώσουν 72 αγώνες αυτή τη σεζόν!

Λογικά αυτή η... παράβλεψη θα αφορά περισσότερο τις ομάδες που είτε είναι εκτός των playoffs, είτε δεν τα προλαβαίνουν, είτε ένας ή δυο αγώνες λιγότεροι δεν θα αλλάξει την κατάστασή τους.

 

NBA Τελευταία Νέα