Ο Λατρέλ Σπρίουελ ζητάει χρήματα για τη θεραπεία της εγγονής του που έχει λευχαιμία!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Λατρέλ Σπρίουελ ζητάει χρήματα για τη θεραπεία της εγγονής του που έχει λευχαιμία!

bet365

Ο Λατρέλ Σπρίουελ, μέσω της πλατφόρμας «gofundme» μαζεύει χρήματα, προκειμένου να βοηθήσει την ενός χρόνου εγγονή του, η οποία διαγνώσθηκε με λευχαιμία!

Στην καριέρα του, ο Λατρέλ Σπρίουελ κέρδισε σχεδόν $100 εκατομμύρια! Τα σπατάλησε. Βρέθηκε να χρωστάει στο αμερικανικό Δημόσιο σχεδόν $3.5 εκατομμύρια. Και στην πορεία της ζωής του, έχασε σχεδόν τα πάντα. Τώρα που η εγγονή του τον χρειάζεται όσο τίποτα άλλο, ο άλλοτε σταρ των Νικς, Ουόριορς και Τίμπεργουλβς ζητάει τη βοήθεια του κόσμου μέσω της πλατφόρμας «gofundame».

«Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Λατρέλ Σπρίουελ. Ναι, σωστά, ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ». Έτσι ξεκινάει το κείμενο που συνοδεύει το αίτημά του. Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν $35.000 για τη σωτηρία της ενός χρόνου εγγονής του, Τέσα, η οποία έχει διαγνωσθεί με λευχαιμία!

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν $12.000.

O Σπρίουελ ήταν πασίγνωστος για το απίθανο ταλέντο του, αλλά και για την επιθετικότητά του. Στην ιστορία έχει μείνει η επίθεση που είχε κάνει στον προπονητή Πι Τζέι Καρλέσιμο, τον οποίο επιχείρησε να πνίξει! Αυτό του απέφερε ποινή 68 αγώνων το μακρινό 1997.

 

NBA Τελευταία Νέα