Μπράντλεϊ Μπιλ: Έχει 41 πόντους μ.ο. στα τελευταία έξι ματς και... πέντε ήττες! (vids)

Μπράντλεϊ Μπιλ: Έχει 41 πόντους μ.ο. στα τελευταία έξι ματς και... πέντε ήττες! (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Μπράντλεϊ Μπιλ: Έχει 41 πόντους μ.ο. στα τελευταία έξι ματς και... πέντε ήττες! (vids)

bet365

Να έχεις κάνει τα πάντα για την ομάδα σου, να σκοράρεις κατά βούληση, αλλά να γνωρίζεις την ήττα στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια. Ε, πώς να μην απαυδύσει μετά ο Μπράντλεϊ Μπιλ;

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ και των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς ρωτήθηκε μετά και τη νέα ήττα της ομάδα του για αν είναι στεναχωρημένος και νευριασμένος για την πορεία της τη φετινή σεζόν.

«Είναι ο ουρανός γαλάζιος;» απάντησε ειρωνικά. Ε, άδικο έχει; Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που ο ο ίδιος κάνει... πράγματα και θαύματα στο παρκέ, αλλά δεν έχει την ανάλογη συμπαράσταση από τους συμπαίκτες του!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στα έξι τελευταία ματς όπου οι Ουίζαρντς μετρούν πέντε ήττες με αποτέλεσμα να «βυθιστούν» στην τελευταία θέση του ΝΒΑ με ρεκόρ 3-11, ο Μπράντλεϊ Μπιλ μετράει κατά μέσο όρο 41 πόντους!

Φυσικά οδηγεί και την κούρσα των πρώτων σκόρερ του ΝΒΑ με 35,4 πόντους κατά μέσο όρο (σ.σ. ακολουθεί ο Κέβιν Ντουράντ με 30,5 πόντους σε κάθε ματς) έχοντας να επιδείξει και την 60άρα του (σ.σ. δεύτερο καλύτερο σκοράρισμα από κάποιον παίκτη στο φετινό πρωτάθλημα μετά τους 62 πόντους του Κάρι) στο παιχνίδι με τους 76ers στη Φιλαντέλφεια.

Επιστέγασμα των καλών του εμφανίσεων οι 47 πόντοι στο πρόσφατο ματς με τους Πέλικανς, όπου η ομάδα της Ουάσινγκτον γνώρισε ακόμα μία ήττα στο ΝΒΑ. Ο ίδιος εξακολουθεί να παίζει στα... κόκκινα.

Οι 41 πόντοι κατά μέσο όρο συνοδεύονται από 5,6 ριμπάουντ, 5,2 ασίστ και 2,3 κλεψίματα έχοντας πάρει στο σύνολο 180 προσπάθειες εντός παιδιάς, όπως και σημαίνει 30 ανά παιχνίδι!

Δείτε και θυμηθείτε μερικές από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τις δύο τελευταίες εβδομάδες

v

 

NBA Τελευταία Νέα