ΝΒΑ: Ποια είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν; (poll)

Νίκος Καρφής
ΝΒΑ: Ποια είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν; (poll)

bet365

To gazzetta.gr ξεχώρισε τις ομάδες που έχουν... τρελάνει κόσμο με το ξεκίνημα τους και ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν.

Η φετινή σεζόν έχει ξεκάθαρα φαβορί που το δικαιολογούν με τις εμφανίσεις τους όπως οι Λέικερς και οι Κλίπερς, ενώ οι Νετς θέλουν λίγο χρόνο για να δέσει η φοβερή τριάδα Χάρντεν-Ντουράντ-Ίρβινγκ.

Οι Μπακς ψάχνονται και θα πρέπει να μάθουν να νικούν τα ματς κόντρα στους δύσκολους αντιπάλους.

Από την άλλη υπάρχουν ομάδες που λίγοι περίμεναν να κάνουν το εξαιρετικό ξεκίνημα που πραγματοποιούν. Αν σκεφτεί κανείς το ρόστερ τους και τα όσα πίστευαν οι ειδικοί αναλυτές στο ξεκίνημα της σεζόν

Οι Τζαζ βρίσκονται στο 12-4 και μετρούν 8 σερί νίκες, δείχνοντας αποφασισμένοι και στην 2η θέση της Δύσης. Οι Γκρίζλις που έχασαν για αρκετά ματς τον Μοράντ, ενώ off είναι και ο Τζάρεν Τζάκσον είναι στο 7-6, ενώ και οι Σπερς του Πόποβιτς έχουν 8-8 και παλεύουν μέχρι τέλους τα ματς.

Στον αντίποδα, η Ανατολή βλέπει τους Πέισερς των Σαμπόνις και Μπρόγκντον να σταθεροποιούν την απόδοση τους (χωρίς να έχουν Ουόρεν και Λαμπ) και να βρίσκονται στο 9-6 και τη δεύτερη θέση. Οι Καβς που έχουν νικήσει τους Νετς της Big Three 2 φορές χάρη στον φοβερό Σέξτον, έχουν 8 νίκες και 7 ήττες. Μάλιστα με την προσθήκη των Άλεν και Πρινς δείχνουν ακόμα πιο δυνατοί.

Τέλος το... μυστήριο που λέγεται Νικς έχουν άλλη φιλοσοφία φέτος και τσακίζουν κόκκαλα με την άμυνα τους, αφού στον πάγκο βρίσκονται ο Θίμποντο. Η Νέα Υόρκη έχει 8 νίκες και 9 ήττες, κάτι που περίμεναν ελάχιστοι.

Τζαζ 12-4

Γκρίζλις 7-6

Σπερς 8-8

Πέισερς 9-6

Καβς 8-7

Νικς 8-9

Loading...
 

NBA Τελευταία Νέα