Τα δεδομένα άλλαξαν: Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του ΝΒΑ; (poll)

Αντωνία Σπανού
Τα δεδομένα άλλαξαν: Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του ΝΒΑ; (poll)

bet365

Η ανταλλαγή του Χάρντεν άλλαξε τα δεδομένα στο ΝΒΑ, οι ομάδες άλλαξαν δυναμική και μετά από τι πρώτες αγωνιστικές μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση για το ποιος μπορεί να φτάσει μέχρι τον τίτλο.

Το ΝΒΑ φέτος ξεκίνησε με πολλά διαφορετικά δεδομένα απ' όσα είχαμε όλοι συνηθίσει. Η «φούσκα» τελείωσε μέσα Οκτωβρίου και μέσα Δεκεμβρίου είχαμε την έναρξη της νέας σεζόν. Πολλοί παίκτες ήταν για πάρα πολύ καιρό δίχως παιχνίδια στα πόδια τους, άλλοι ήταν κουρασμένοι από την προηγούμενη σεζόν και η ισορροπία, είναι αλήθεια, ότι ακόμα αναζητείται. Ομάδες έχουν κάνει εκπλήξεις, ο κορονοϊός έχει παίξει τον ρόλο του, ανταλλαγές έχουμε και γενικά τα δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Όσο τα δεδομένα αλλάζουν, τόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν και οι εκτιμήσεις που κάνει ο καθένας, για τον τελικό νικητή του πρωταθλήματος.

Η ανταλλαγή του Χάρντεν διαμόρφωσε νέες ισορροπίες στην λίγκα, άπαντες γύρισαν τα κεφάλια τους προς το Μπρούκλιν και πλέον οι Νετς μπήκαν για τα καλά στο κάδρο των φαβορί. Οι Λέικερς έχουν ξεκινήσει από εκεί που έμειναν τον Οκτώβριο, έχουμε πάντα στην κουβέντα τους Μπακς του MVP Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ δεν μπορούν να λείψουν οι σοβαροί Κλίπερς. Σίξερς, Σέλτικς συμπληρώνουν τις ομάδες που κοιτούν ψηλά και το ερώτημα έχει πολύ ενδιαφέρον.

ΝΕΤΣ

Οι Νετς έκαναν πέρυσι κινήσεις που εντυπωσίασαν, αλλά ουσιαστικά φέτος θα έκαναν την διαφορά. Ο Κέβιν Ντουράντ επέστρεψε στην δράση και κανείς δεν ήξερε σε τι κατάσταση θα ήταν. Ο KD δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και από την αρχή είναι εξαιρετικός. Μπήκε δυνατά στο παρκέ και αμέσως άλλαξε επίπεδο τους Νετς. Μαζί του και ο Ίρβινγκ, που άφησε πίσω του τους τραυματισμούς και ξεκίνησε ιδιαίτερα δυνατά την σεζόν. Όλα αυτά ήταν καλά μέχρι που ο δεύτερος αποφάσισε να εξαφανιστεί. Δεν ήθελε να παίξει για την ομάδα του και οι Νετς άρχισαν να γεμίζουν με αμφιβολίες όσους τους πίστεψαν και να επιβεβαιώνουν όσους είχαν αμφιβολίες.

Όλα τα δεδομένα άρχισαν πάλι να αλλάζουν, όταν ο Χάρντεν έγινε η νέα άφιξη της ομάδας του Μπρούκλιν. Ο Ίρβινγκ επέστρεψε στο παρκέ και πλέον έχουν τρεις σταρ που θέλουν τον τίτλο. Αμέσως το στάτους των Νετς διαμορφώθηκε διαφορετικά αν και οι αμφιβολίες, από πολλούς, παραμένουν. Οι τρεις τους θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη ότι προβλήματα έχουν και να δουλέψουν για έναν κοινό σκοπό. Αν τα καταφέρουν βάζουν δυνατή υποψηφιότητα για τον τίτλο, αν όχι η αποτυχία θα είναι εκκωφαντική.

ΛΕΙΚΕΡΣ

Οι Λέικερς συνεχίζουν από εκεί που έμειναν τον Οκτώβριο. Έκαναν εξαιρετικές προσθήκες στο ρόστερ τους, πήραν όσα κομμάτια χρειαζόντουσαν και εμφανίζουν ένα πολύ καλό σύνολο. Έχουν 12-4 ρεκόρ στην Δύση, είναι το καλύτερο και μέσα στο παρκέ φροντίζουν να παίζουν ως πρωταθλητές. Αν έχουν την ευκαιρία για τον back to back τίτλο δεν πρόκειται να την αφήσουν να πάει χαμένη, ούτε ως Οργανισμός, ούτε και ο ΛεΜπρον προσωπικά.

ΜΠΑΚΣ

Οι Μπακς έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να βάζουν το όνομα τους δίπλα στους διεκδικητές τους τίτλου. Ο MVP, Γιάννης Αντετοκούνμπο, έμεινε και δέθηκε στο Μιλγουόκι και πλέον ο στόχος είναι ένας. Ο τίτλος. Ο Έλληνας σταρ τον έθεσε ξεκάθαρα και πλέον όλος ο Οργανισμός παλεύει γι' αυτό. Οι Μπακς έκαναν πολλές αλλαγές, τονίζουν συνέχεια ότι χρειάζονται χρόνο και για την ώρα τους λείπει σταθερότητα. Έχουν κάνει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις, έχουν κάνει μερικές κακές εμφανίσεις και ψάχνουν τις συνεργασίες εκείνες που θα τους πάνε στο επόμενο επίπεδο.

ΚΛΙΠΕΡΣ

Η δεύτερη ομάδα του Λος Άντζελες δεν κάνει αστεία πλέον. Έγιναν και εκεί αλλαγές στην offseason, η περσινή αποτυχία έκανε θόρυβο και πλέον όλοι είναι αποφασισμένοι να σοβαρευτούν. Η ξεκούραση του Λέοναρντ έχει πάει περίπατο, όλοι αγωνίζονται κανονικά και γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η σωστή χημεία. Ο Πολ Τζορτζ μετά την κατακραυγή δούλεψε, έκλεισε τα αυτιά του και πλέον εμφανίζεται και θυμίζει τον παίκτη που είχαμε συνηθίσει. Οι Κλίπερς έχουν σερί νικών, είναι στην κορυφή της Δύσης και έχουν βάλει και πάλι το όνομα τους στους διεκδικητές.

ΣΙΞΕΡΣ

Σίγουρα δεν μπορούν να μείνουν εκτός οι Σίξερς από μια κουβέντα για το πρωτάθλημα. Η ομάδα της Φιλαντέλφια άφησε στην άκρη τα μεγάλα λόγια και τις προκλητικές δηλώσεις και έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την σεζόν. Άνθρωποι που ξέρουν καλά την δουλειά έχουν πάρει θέσεις σε καίρια πόστα και αυτό φαίνεται και στα αποτελέσματα. 'Εχουν 11-5 στην Ανατολή, οδηγούν εύκολα την κούρσα, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Μέσα στο παρκέ αποδεικνύουν ότι έχουν αποφασίσει να πάνε σε άλλο επίπεδο την δουλειά τους και αν παραμείνουν σοβαροί μέχρι το τέλος της διαδρομής, τότε θα μιλάμε για μια σεζόν που δεν θα μοιάζει με καμία.

ΣΕΛΤΙΚΣ

Παρόλο που δεν έχουν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν, οι Σέλτικς δεν μπορούν να μείνουν εκτός από την κουβέντα και το απέδειξαν και πέρυσι. Η ομάδα τη Βοστόνης έχει κρατήσει όλα τα σημαντικά κομμάτια της και έχει την δυνατότητα να παίξει καλό μπάσκετ. Μια περιπέτεια με τον κορονοϊό πήγε πίσω τα πράγματα για τους Σέλτικς, αλλά δεν γίνεται να υποτιμηθούν.

Loading...
 

NBA Τελευταία Νέα