ΝΒΑ: Οι ομάδες θα έχουν 15άδες, παραμένει το challenge του προπονητή (pics)

Gazzetta team
ΝΒΑ: Οι ομάδες θα έχουν 15άδες, παραμένει το challenge του προπονητή (pics)

bet365

Το ΝΒΑ προχώρησε στην αλλαγή των διαθέσιμων παικτών για κάθε αγώνα (15 αντί για 13) και μονιμοποίησε το challenge των προπονητών.

Έχουμε και λέμε... Ενόψει της νέας και ιδιαίτερη σεζόν, λόγω της πανδημίας, το ΝΒΑ αποφάσισε να αυξήσει τις επιλογές κάθε προπονητή. Και πλέον στον πάγκο θα μπορούν να βρίσκονται και οι 15 διαθέσιμοι παίκτες (από 13 που ήταν μέχρι πέρσι). Η απόφαση θα επικυρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου. Την ίδια στιγμή, η λίγκα αποφάσισε να διατηρήσει το challenge των προπονητών.

Παραμένουν ίδιοι οι κανόνες, αν και προτάθηκαν δύο διαφοροποιήσεις: αν το challenge είναι επιτυχημένο, τότε θα έχουν δικαίωμα και για δεύτερο. Ή την επιλογή να κρατήσουν ένα τάιμ άουτ.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NBA NEWS FEED