Κλίπερς: Παραπονέθηκε για τις βολές των Νάγκετς ο Ρίβερς

Gazzetta team
Κλίπερς: Παραπονέθηκε για τις βολές των Νάγκετς ο Ρίβερς

bet365

Ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε ενόψει του Game 7 με την ομάδα του Ντένβερ και στάθηκε στην διαφορά των βολών με την ομάδα του.

Την Τετάρτη (16/09, 04:00, CosmoteSport4) οι Κλίπερς παίζουν με τους Νάγκετς, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση στους τελικούς της Δύσης και να αντιμετωπίζει τους Λέικερς.

Ο Ντοκ Ρίβερς μίλησε για τις δύο σερί ήττες που έχει υποστεί η ομάδα του και υποστήριξε: «Δεν υπάρχει μυστικό ή κάποιο μαγικό φίλτρο πως κάτι έγινε. Τα δύο πράγματα που δεν κάναμε, προφανώς αμυντικά, σούταραν σχεδόν 60% στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Το άλλο πράγμα που πραγματικά ξεχώρισε, ήταν ότι πήγαιναν στις ελεύθερες βολές σχεδόν σε κάθε φάση».

Στην συνέχεια είπε: «Νομίζω έγινε από την ώρα που ο Μάρεϊ τραυματίστηκε. Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου. Βλέπεις κάποιος να τραυματίζεται, δεν υπάρχει απόφαση γι' αυτή τη φάση, και μετά, το επόμενο που ξέρεις, είναι ότι είσαι στην γραμμή για βολές. Και δώστε τα εύσημα στο Ντένβερ, γιατί το κατάλαβε αυτό και άρχισε να γίνεται πιο επιθετικό», αναφερόμενος στις 12/16 βολές που είχαν οι Νάγκετς, μετά το προβάδισμα που είχαν οι Κλίπερς (+19).

Τέλος, πρόσθεσε και για τον «PG13»: «Ο Πολ Τζορτζ δεν μπορεί να μπλέξει με φάουλ. Νομίζω πως στα δύο - τρία από τα παιχνίδια της σειράς, έχει μπλέξει. Και σε κάποιες φάσεις δεν μαρκάρει καν παίκτες - κλειδιά. Πρέπει να τον έχουμε στο παρκέ».

 

NBA Τελευταία Νέα