Σέλτικς: Η ευχή της δεύτερης περιόδου και η κατάρα της τρίτης (vids)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σέλτικς: Η ευχή της δεύτερης περιόδου και η κατάρα της τρίτης (vids)

bet365

Οι Σέλτικς έχουν κερδίσει πέντε δεύτερα 12άλεπτα στην σειρά με τους Ράπτορς (κι ένα ισόπαλο) ενώ η ομάδα του Νικ Νερς έχει κερδίσει σε όλες τις τρίτες περιόδους.

Η σειρά των Σέλτικς με τους Ράπτορς για την ημιτελική φάση της Ανατολικής Περιφέρειας βρίσκεται στο 3-3 και θα κριθεί κυριολεκτικά στην λεπτομέρεια αφού θα εξαντληθεί σε 7 αγώνες.

Τα έξι πρώτα παιχνίδια δεν κρύβουν μόνο ορθολογικό στυλ μπάσκετ αμφίρροπα φινάλε και προπονητικά τρικ, αλλά και ένα περίεργο στατιστικό.

Στα έξι πρώτα ματς μεταξύ των δύο ομάδων οι Ράπτορς έχουν κερδίσει σε όλα την τρίτη περίοδο και οι Σέλτικς σε πέντε εξ αυτών την δεύτερη περίοδο και το άλλο έχει έρθει ισοπαλία!

«ΠΡΑΣΙΝΗ» ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

Σίγουρα δεν είναι τυχαίο γεγονός πως οι Σέλτικς πανηγυρίζουν σε κάθε δεύτερο δωδεκάλεπτο εκτός από ένα. Για την ακρίβεια είχαν 5/5 μέχρι και χθες το βράδυ το οποίο έληξε ισόπαλο στους 27 πόντους.

Προφανώς και αυτό οφείλεται σε ορισμένο βαθμό στους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Ο Μπραντ Στίβενς βλέπει τους Μπραντ Ουοναμέικερ στην περιφέρεια και Ρόμπερτ Ουίλιαμς στη ρακέτα, να ανταποκρίνονται περίφημα.

ΣΕΛΤΙΚΣ - ΡΑΠΤΟΡΣ

ΣΚΟΡ 2ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ

GAME120-19
GAME 222-20
GAME 324-19
GAME 422-18
GAME 537-24
GAME 627-27

ΤΟ ΤΡΙΤΟ 12ΑΛΕΠΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να λέει ο Νικ Νερς στους παίκτες του στα αποδυτήρια κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αλλά ό,τι κι αν είναι αυτό λειτουργεί περίφημα για την ομάδα του.

Οι Ράπτορς έχουν κερδίσει και τις έξι τρίτες περιόδου της σειράς με τους Σέλτικς. Αυτό εκτός πολλών άλλων λόγων έχει να κάνει και με τον βαθμό συγκέντρωσης, αλλά και την ετοιμότητα την οποία παρουσιάζουν στο παρκέ οι παίκτες της ομάδας του Καναδά.

ΡΑΠΤΟΡΣ - ΣΕΛΤΙΚΣΣΚΟΡ 3ης ΠΕΡΙΟΔΟΥ
GAME 131-29
GAME 230-20
GAME 329-23
GAME 432-24
GAME 528-25
GAME 621-17

 

NBA Τελευταία Νέα