Σμιθ και ΛεΜπρον «χάθηκαν» στην άμυνα και η αντίδραση τους θύμισε την φάση που τους έχει στιγματίσει! (pics & vid)

Αντωνία Σπανού
Σμιθ και ΛεΜπρον «χάθηκαν» στην άμυνα και η αντίδραση τους θύμισε την φάση που τους έχει στιγματίσει! (pics & vid)

bet365

Σμιθ και ΛεΜπρον «χάθηκαν» στην άμυνα με αποτέλεσμα ο Νούρκιτς να σκοράρει και η αντίδραση τους μόνο γέλιο προκαλεί.

Τζέι Αρ Σμιθ και ΛεΜπρον Τζέιμς συνθέτουν ένα δίδυμο και που μας θυμίζει σε όλους μια εξαιρετικά χαρακτηριστική σκηνή. Στον πρώτο τελικό των Καβαλίερς με τους Ουόριορς, το σκορ ήταν 107-106 υπέρ των Πολεμιστών ύστερα από γκολ φάουλ του Στεφ Κάρι και απέμεναν 23 δευτερόλεπτα για το τέλος του αγώνα. Ο Τζορτζ Χιλ κέρδισε φάουλ στα 4'' και είχε το δικαίωμα για δύο βολές προκειμένου να δώσει στο Κλίβελαντ το προβάδισμα νίκης.

Ο πλέι μέικερ των Καβαλίερς ευστόχησε στην πρώτη ισοφαρίζοντας το ματς σε 107-107 ενώ αστόχησε στην δεύτερη. Ο Τζέι Αρ Σμιθ ως απο... μηχανής Θεός άρπαξε το επιθετικό ριμπάουντ, όμως αντί να επιχειρήσει το σουτ της νίκης έτρεξε με τη μπάλα προς το κέντρο του γηπέδου, νομίζοντας ότι η ομάδα του είχε το προβάδισμα. Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή του Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος του έδειχνε συνέχεια να επιτεθεί στο καλάθι των Ουόριορς.

Αυτή την φορά τα πράγματα έγιναν πολύ διαφορετικά, αλλά η αντίδραση θύμισε εκείνο το σκηνικό. Οι δύο παίκτες των Λέικερς πλέον χάθηκαν στην άμυνα, ο Νούρκιτς σκόραρε και έμειναν να κοιτιούνται με απόγνωση.

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα