Μάτζικ - Νετς 96-108: Με ρεκόρ του Μούσα το Μπρούκλιν (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Μάτζικ - Νετς 96-108: Με ρεκόρ του Μούσα το Μπρούκλιν (vid)

bet365

Σ' ένα παντελώς αδιάφορο ματς, οι Μπρούκλιν Νετς επικράτησαν των Ορλάντο Ματζικ με 108-96, με τον Ντζάναν Μούσα να κλέβει την παράσταση ερχόμενος από τον πάγκο.

Τόσο οι Νετς όσο και οι Μάτζικ δεν είχαν τίποτα να «κυνηγήσουν» στην μεταξύ τους αναμέτρηση. Και αυτό διότι το Μπρούκλιν έχει τερματίσει 7ο και θα παίξει στα playoffs με τους Ράπτορς, ενώ το Ορλάντο είναι 8ο και θα αντιμετωπίσει τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Λογικό και επόμενο να μην υπάρχει κανένα απολύτως ενδιαφέρον σε αυτό το ματς. Παρόλα αυτά ο Ντζάναν Μούσα φρόντισε να κλέψει την παράσταση και να σημειώσει προσωπικό ρεκόρ καριέρα στο ΝΒΑ!

Ο Βόσνιος τελείωσε το ματς με 17 πόντους σε 35 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 3/8 δίποντα, 2/7 τρίποντα, 5/8 βολές, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη. Παρόλα αυτά τον τίτλο του πρώτου σκόρερ των Νετς μοιράστηκαν οι Λουαλού-Καμπαρό και Τζερεμάια Μάρτιν, οι οποίοι σημείωσαν από 24 πόντους ο καθένας.

Για λογαριασμό των Μάτζικ, οι Ουές Ιβούντου και Μαρκέλ Φουλτζ σημείωσαν από 18 πόντους ο καθένας, ενώ από 12 πόντους είχαν οι Ένις, Μπιρτς και Βούτσεβιτς.

 

NBA Τελευταία Νέα