Ρίβερς για Χάρελ: «Τού είπα πως τον αγαπώ και να πάρει το χρόνο του»

Ρίβερς για Χάρελ: «Τού είπα πως τον αγαπώ και να πάρει το χρόνο του»

Gazzetta team
Ρίβερς για Χάρελ: «Τού είπα πως τον αγαπώ και να πάρει το χρόνο του»

bet365

Ο Ντοκ Ρίβερς στηρίζει έμπρακτα τον Μόντρελζ Χάρελ, ο οποίος θρηνεί την απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου.

Ο Μόντρελζ Χάρελ αποχώρησε από την «φούσκα» του ΝΒΑ, ώστε να βρεθεί στο πλευρό της γιαγιάς του, η οποία αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας. Δυστυχώς, εκείνη «έφυγε» από την ζωή και ο 26χρονος σέντερ θρηνεί.

Ο Ντοκ Ρίβερς ρωτήθηκε για το πότε αναμένεται ο παίκτης του στην «Disney World» ξανά και απάντησε: «Όλοι με ρωτούν πότε γυρίζει ο Τρεζ και η απάντηση είναι η ίδια. Όταν θα είναι έτοιμος, θα επιστρέψει. Δεν μπορείς να παίξεις, αν δεν είσαι πνευματικά καλά και συναισθηματικά φορτισμένος. Η γιαγιά του ήταν πολύ δεμένη μαζί του. Το μόνο που τού είπα ήταν πως τον αγαπάω και να πάρει το χρόνο του. Θα είμαστε εδώ και ανοιχτές αγκάλες, όταν έρθει».

Ο Χάρελ είδε το σχόλιό του και έγραψε σε insta stories: «Σε αγαπώ, οικογένειά μου. Θα σε δω σύντομα», ενώ σε κάποια stories νωρίτερα είχε γράψει για τη γιαγιά του:

«Δεν ξέρω πως νιώθω. Νιώθω άδειος. Ήσουν η βασίλισσά μου, η καλύτερή μου φίλη, το φως στο σκοτάδι μου. Ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι θα φύγεις από το πλευρό μου. Δεν ξέρω πως θα νιώσω καλά, αλλά πρέπει να το κάνω κάπως. Η απώλειά σου δεν θα κάνει καμία ημέρα ευκολότερη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

NBA Τελευταία Νέα