Ο Ουόκερ συγκλονίζει και εξηγεί πως τα μαλλιά του συνδέονταν με την σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχτεί (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Ο Ουόκερ συγκλονίζει και εξηγεί πως τα μαλλιά του συνδέονταν με την σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχτεί (pic & vid)

bet365

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα ο Λόνι Ουόκερ εξήγησε γιατί δεν κούρευε τα μαλλιά του και πως συνδέονταν με την σεξουαλική κακοποίηση που είχε δεχτεί, ενώ παραδέχεται πως πλέον νιώθει δυνατός.

Συγκλονιστικός....

Πολλές φορές βλέπουμε πράγματα και σχολιάζουμε χωρίς να έχουμε ιδέα τι σημασία έχουν και η αλήθεια είναι πως ο Λόνι Ουόκερ είχε τραβήξει τα βλέμματα με το περίεργο μαλλί του. Συγκεκριμένα στο ντραφτ του 2018 το καπέλο στεκόταν στα περίεργα μαλλιά του και πολλοί το είχαν σχολιάσει κυρίως χιουμοριστικά.

Χθες κυκλοφόρησαν κάποιες εικόνες από τον νεαρό να αλλάζει την εμφάνιση του και να κόβει τα μαλλιά του και πάλι κανείς δεν ήξερα. Ο νεαρός παίκτης των Σπερς όμως εξήγησε τι σήμαινε όλο αυτό για εκείνον και η εξομολόγηση του είναι συγκλονιστική.

«Η αλήθεια για το ότι ξεκίνησα να μακραίνω τα μαλλιά μου στο δημοτικό, για να κρύβομαι. Το καλοκαίρι εκείνο της 6ης δημοτικού είχα γύρω μου οικογένεια. Ας μην πω ονόματα. Κακοποιήθηκα σεξουαλικά, βιάστηκα και μέχρι που το συνήθισα, αφού σε αυτή την ηλικία δεν καταλαβαίνεις. Ήμουν εύπιστο παιδί και δεν ήξερα τον κόσμο. Ένιωθα ότι τα μαλλιά μου είναι κάτι που μπορώ να ελέγξω.

Τα μαλλιά μου ήταν κάτι που έφτιαχνα και ήταν δικά μου. Και μου έδιναν αυτοπεποίθηση. Μέχρι πρόσφατα δεν ήμουν στα καλύτερα μου. Οι προηγούμενες ιστορίες πετάγονταν στο μυαλό μου και με ρουφούσαν οι πνευματικοί ΄δαίμονες'... εξαιτίας του ιού, ξεκίνησα να κοιτάω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και ξεκίνησα να βλέπω ποιος πραγματικά είμαι πίσω από τις κλειστές πόρτες. Για να μην λέω πολλά βρήκα ηρεμία και ευτυχία με την θέληση του Θεού. Τους συγχώρεσα όλους, ακόμα και εκείνους που δεν το αξίζουν. Γιατί; Γιατί είναι άσκοπο βάρος. Ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν , οπότε γιατί να σπαταλώ τον δικό μου;

Το να κόψω τα μαλλιά είναι παραπάνω από ένα κούρεμα. Τα μαλλιά μου ήταν μια μάσκα που έκρυβα την ανασφάλεια μου, όταν ένιωθα ότι ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος. Αλλά τώρα είναι καλύτερα από ποτέ. Έχω κάτι καινούργιο. Έχω ασφαλίσει το δέρμα μου ψυχικά, συναισθηματικά, φυσικά και πνευματικά. Η ζωή πάντα θα είναι δύσκολη. Πρέπει να παίζεις με τα χαρτιά που σου δίνονται και να προσπαθήσεις να κερδίσεις. Και αν χάσεις. Ποτέ δεν χάνεις. Είναι μάθημα. Θα κρατήσω αυτό για λίγο και θα μεγαλώσω μέσα από αυτό. Να ξέρετε ότι σας αγαπώ όλους. Ειρήνη, αγάπη και ευτυχία για όλους».

 

NBA Τελευταία Νέα