Οι ομάδες ψάχνουν τρόπους να έχουν πλεονέκτημα όσοι το κέρδισαν και οι ιδέες είναι... ανατρεπτικές

Αντωνία Σπανού
Οι ομάδες ψάχνουν τρόπους να έχουν πλεονέκτημα όσοι το κέρδισαν και οι ιδέες είναι... ανατρεπτικές

bet365

Το ΝΒΑ ψάχνει τρόπο να δώσει στις ομάδες με το πλεονέκτημα.... ουσιαστικό πλεονέκτημα και οι ιδέες που έχουν «πέσει στο τραπέζι» είναι τουλάχιστον περίεργες.

Η λίγκα του ΝΒΑ προσπαθεί να καταλήξει σε ένα σχέδιο ώστε να συνεχιστεί η δύσκολη αυτή σεζόν και πολλές είναι οι ιδέες που συζητιούνται. Τίποτα δεν είναι ακόμα επίσημο, αλλά φαίνεται πως όλοι προσπαθούν να βρουν τελικά μια λύση που θα αφήσει τουλάχιστον τους περισσότερους ευχαριστημένους.

Ένα πρόβλημα που υπάρχει είναι για το πως οι ομάδες που κατάφεραν τελικά να πάρουν πλεονέκτημα, θα έχουν κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα, αφού τα παιχνίδια θα γίνουν σε ένα μέρος και χωρίς κόσμο. Η λίγκα τους τελευταίους μήνες παλεύει να βρει λύση που θα συμφωνήσουν όλοι, ώστε να έχει η σεζόν πρωταθλητή.

Οι ομάδες και τα front office τους έχουν καθίσει κάτω και μέσα σε όλα τα άλλα ψάχνουν να βρουν πλεονεκτήματα που θα μπορούσαν να έχουν όσοι κέρδισαν το πλεονέκτημα έδρας. Αυτά είναι μερικά από τα σενάρια που συζητιόνται.

  • Η ομάδα με το πλεονέκτημα θα έχει τις πρώτες κατοχές μπάλας σε όλα τα δωδεκάλεπτα.
  • Η ομάδα με το πλεονέκτημα θα μπορεί να επιλέγει έναν παίκτη που θα βγαίνει στα 7 φάουλ, αντί για τα 6.
  • Η ομάδα με το πλεονέκτημα θα έχει ένα έξτρα coach challenge.
  • Η ομάδα με το πλεονέκτημα θα μπορεί να μεταφέρει εξοπλισμό από την έδρα της στο Ορλάντο για να νιώθουν ότι παίζουν εντός έδρας.
  • Τέλος, οι ομάδες με το πλεονέκτημα θα μπορούν να επιλέξουν πρώτες το ξενοδοχείο που θα μείνουν.

Μπορεί όλα αυτά να έχουν ακουστεί, αλλά το ΝΒΑ δεν έχει πάρει καμία τελική απόφαση και φαίνεται πως το τελευταίο που απασχολεί την λίγκα είναι το πλεονέκτημα έδρας. Όσες περισσότερες αλλαγές γίνουν στους κανόνες τόσο περισσότερο θα πληγεί το παιχνίδι και η λίγκα δεν είναι καθόλου πρόθυμη να γίνει κάτι τέτοιο.

 

NBA Τελευταία Νέα