Tζόρνταν-Flu Game: Βρέθηκε ο.. ένοχος της πίτσας που τον δηλητηρίασε! (vid)

Νίκος Καρφής
Mετά από πολλά χρόνια έγινε γνωστό το όνομα του ανθρώπου που έφτιαξε την περίφημη πίτσα, η οποία δηλητηρίασε τον Μάικλ Τζόρνταν πριν από το Game 5 των τελικών του 1998 κόντρα στους Τζαζ.

Όλος ο κόσμος ήξερε ως flu game το Game 5 των τελικών του 1997 ανάμεσα σε Μπουλς και Τζαζ, λόγως της γρίπης η οποία ταλαιπωρου΄σε τον Μάικλ Τζόρνταν.

Πάντως αρκετά χρόνια μετά ο γυμναστης του MJ, Τιμ Γκρόβερ όσο και ο ίδιος ο Αir στο Last Dance τόνισε πως ο θρύλος των Μπουλς δηλητηριάστηκε από πίτσα.

Πλέον γνωριζουμε και τον άνθρωπο ο οποίος έφταιξε την πίτσα εκείνο το βράδυ. Το όνομα του είναι Κρεγκ Φάιτ και όπως τόνισε ο ίδιος όχι μόνο έφτιαξε την πίτσα, αλλά την παρέδωσε κιόλας. Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν έκανε κάτι ασυνήθιστο όταν έφτιαχνε την πίτσα και ακολούθησε την κλασική διαδικασία, άρα δεν μπορούσε να καταλάβει πως προέκυψε η δηλητηρίαση.

«Ήρθαν και μου είπαν πως οι Μπουλς θέλουν πίτσα γιατί ήμουν ο μοναδικός φίλαθλος τους στην πιτσαρία. Με είχαν προσλάβει πριν 3-4 εβδομάδες και είπα ότι θα την φτιάξω εγώ την πίτσα. Ήθελε να πάρω εγώ την ευθύνη, δεν ήθελα να αφήσω κανέναν άλλον να το κάνει», ανέφερε στο Fox Sports Radio.