Η λίστα με τα «θύματα» του Τζόρνταν είναι τεράστια και εντυπωσιακή!

Η λίστα με τα «θύματα» του Τζόρνταν είναι τεράστια και εντυπωσιακή!

bet365

Μπορεί το «The Last Dance» να εντυπωσιάζει με τις λεπτομέρειες, αλλά η μπασκετική ουσία του Τζόρνταν ξεπερνά κάθε τι.

bwin: Κορυφαίες οnline αποδόσεις στην ePremier League. |21+

Το «theundefeated» αφήνει λίγο στην άκρη το «The Last Dance» και αποφασίζει να δει την μπασκετική ουσία και τα θύματα που έχει δημιουργήσει αυτά τα χρόνια ο MJ.

Από το 1990 μέχρι και την σεζόν που όλοι παρακολουθούμε στο «The Last Dance» η λίστα με όσα άλλαξαν στην ιστορία του μπάσκετ είναι πολύ μεγάλη με τρομερά επιτεύγματα. Ο Τζόρνταν δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει τον Μπερντ, έχασε από εκείνον και τους Σέλτικς, πριν το Σικάγο γίνει μια πρωταθλήτρια ομάδα.

Ποτέ δεν αντιμετώπισε τον Χακίμ, όπως και τον Ντέιβιντ Ρόμπινσον, ενώ Γκαρνέτ, Κόμπι και Άιβερσον ήταν νέοι. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν μια ευκαιρία να τα καταφέρουν κόντρα στον Τζόρνταν.

Ο MJ έχει κερδίσει σε Τελικούς τον Μάτζικ, τον Τζέιμς Ουόρθι, τον Ντρέξλερ, τον Έιντζ, τον Μπάρκλεϊ, τον Τσάμπερς, τον Κέβιν Τζόνσον, τον Γκάρι Πέιτον, τον Κεμπ, τον Στόκτον και τον Μαλόουν.

Ο Air μπορεί να υπερηφανεύεται και για τους σέντερ του Georgetown, όπως ο Γιούινγκ, ο Μούρνινγκ και ο Μουτόμπο.

Ενώ αν πάμε την λίστα και σε Hall of Famers γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή με τον Τζόρνταν να «σκουπίζει» τον Ουίλκινς το 1993, όπως και τον Σακίλ το 1996. Ο Ρέτζι Μίλερ ήταν και εκείνος ένα από τα... θύματα του, όπως και ο Μαρκ Τζόνσον και ο Κρις Μούλιν, όταν αντιμετώπισε σε μια εξαιρετικά δύσκολη σειρά τους Πέισερς.

H λίστα με τα ονόματα που έχουν υποκλιθεί μπροστά στον Τζόρνταν είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή...

 

NBA Τελευταία Νέα