Ξαφνιάστηκε ο Λιν από το αφιέρωμα των Νικς

Ξαφνιάστηκε ο Λιν από το αφιέρωμα των Νικς

Gazzetta team
Ξαφνιάστηκε ο Λιν από το αφιέρωμα των Νικς

bet365

Ο Τζέρεμι Λιν ξαφνιάστηκε και συνάμα χάρηκε από την ειδοποίηση των Νιου Γιορκ Νικς ότι του ετοίμαζαν εβδομάδα γεμάτη από αφιερώματα για εκείνον.

Όπως είναι γνωστό στα μέσα της σεζόν 2011-12 ο Τζέρεμι Λιν πραγματοποίησε την μεγάλη του εκτόξευση στους Νικς καθώς είχε έρθει από το... πουθενά και πραγματοποιούσε την μία μεγάλη εμφάνιση μετά την άλλη, με αποτέλεσμα να «γεννηθεί» και η γνωστή «Linsanity» προς τιμήν του 32χρονου σήμερα, Τζέρεμι Λιν.

Το 8-15 των Νικς στις 2/2/2012 έγινε 18-18 και αυτό χάρη στον Λιν, ο οποίος μέτρησε σε εκείνο το διάστημα 22,3 πόντους και 9 ασίστ κατά μέσο όρο, ερχόμενος μάλιστα, από την G-League: «Ξαφνιάστηκα όταν μου είπε ο ατζέντης μου ότι οι Νικς ετοίμαζαν εβδομάδα αφιερωμένη σε εμένα. Εχουν ολόκληρη ιστορία που μπορούν να επιλέξουν και διάλεξαν τα δικά μου παιχνίδια» είπε ο Λιν στο ESPN και δη στο «The Jump» και συνέχισε:

«Είναι κάτι το φοβερό! Ακόμα και για μένα. Και αυτό διότι αναγνωρίζεται μέχρι και σήμερα η προσφορά μου στους Νικς. Και ενδεχομένως και την επίδραση που είχα στο κοινό της Νέας Υόρκης τότε. Χρωστάω πολλά στον οργανισμό των Νικς. Έχω σε όλους τεράστια ευγνωμοσύνη. Δεν το περίμενα...»

 

NBA Τελευταία Νέα