Bad Boys Pistons vs Pistons 2004: Ποιος θα νικούσε; (poll)

Bad Boys Pistons vs Pistons 2004: Ποιος θα νικούσε; (poll)

Νίκος Καρφής
Bad Boys Pistons vs Pistons 2004: Ποιος θα νικούσε; (poll)

bet365

Με αφορμή τον Ριπ Χάμιλτον που σύγκρινε τις δύο μεγάλες ομάδες των Πίστονς (τα bad boys του Τόμας και εκείνη του 2004), το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποια από τις 2 θα νικούσε σε σειρά best of seven.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

O Ριπ Χάμιλτον είπε πως οι δικοί του Πίστονς του 2004 θα νικούσαν τα «Bad Boys» του Αϊζάια Τόμας συγκρίνοντας τις 2 κορυφαίες ομάδες στην ιστορία του Ντιτρόιτ.

Η πόλη έχει πανηγυρίσει 3 πρωταθλήματα (1989, 1990, 2004), ενώ έχει παίξει σε τελικούς άλλες 2 φορές, ενώ σε ακόμα 2 περιπτώσεις έπαιξε τελικούς εκείνες τις εποχές (1988 και 2005).

Με αφορμή τη δήλωση του Ριπ, το gazzetta.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να ψηφίσουν ποια ομάδα θα νικούσε σε σειρά best of seven.

Τα «Bad Boys» του Τόμας, του Ντούμαρς, του Ρόντμαν του Μαχόρν (δεν έπαιξε στο Ντιτρόιτ τη σεζόν 1989-90) και του Λαϊμπίρ ή οι Πίστονς του Μπίλαπς, του Χάμιλτον, του Πρινς, του Ρασίντ και του Μπεν Ουάλας.

Bad Boys Pistons

Αρχική πεντάδα: Τhomas, Dumars, Rodman, Laimbeer, Mahorn

* Επιλέγουμε Rodman, Laimbeer, Mahorn τριπλέτα για... πόλεμο, παρόλο που η συγκεκριμένη τριάδα δεν βρίσκονταν ταυτόχρονα στο παρκέ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πάγκος: Johnson, Salley, , Aquirre, Edwards, Dantley

Pistons 2003-04

Αρχική πεντάδα: Billups, Hamilton, Prince, Rasheed Wallace, Ben Wallace

Πάγκος: Hunter, Atkins, Mike James, Corliss Williamson, Okur

 

NBA Τελευταία Νέα