«Ο Ρόντμαν ήταν σε στριπτιτζάδικο ως τις 5 το πρωί και μετά είχε 20 ριμπάουντ»!

Gazzetta team
Ο βετεράνος γκαρντ Κένταλ Γκιλ περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Ντένις Ρόντμαν σε στριπτιτζάδικο της Νέας Υόρκης.

H Κάρμεν Ηλέκτρα… έκλεψε τις εντυπώσεις στα νέα επεισόδια του Last Dance κι εν συνεχεία προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Ντένις Ρόντμαν.

Από την πλευρά του ο Κένταλ Γκιλ, ο βετεράνος γκαρντ με θητεία στους Χόρνετς, Σόνικς, Νετς, Χιτς, Τίμπεργουλβς, Μπουλς και Μπακς θυμήθηκε ένα ιδιαίτερο περιστατικό μιλώντας στο «Bulls Talk Podcast».

«Έφυγα από το strip club γύρω στις 12:30, ήταν πραγματικά αργά για εμένα. Ήξερα μια από τις κοπέλες που δούλευαν εκεί. Για την ακρίβεια, ήξερες αρκετές. Της είπα, λοιπόν: ‘’Θα σου τηλεφωνήσω το πρωί, θέλω να ξέρω τι ώρα έφυγε ο Ντένις’’ Μιλήσαμε την επόμενη μέρα και μου είπε ότι έφυγε κατά τις 5 το πρωί. Υπέροχα! Σκέφτηκα ότι δεν θα μπορούσε καν να… τρέξει το βράδυ. Είπα, λοιπόν σε όλους τους συμπαίκτες μου: ‘’Χαλαρώστε με τον Ντένις, ήταν έξω’’. Τελικά έπαιξε κανονικά και κατέβασε 20 ριμπάουντ. Έτρεχε σαν άλογο σε ιπποδρομίες»!