Λέικερς: Επέστρεψαν δάνειο $4.6 εκατομμυρίων που πήραν για «ανακούφιση» από τον κορονοϊό

Gazzetta team
Λέικερς: Επέστρεψαν δάνειο $4.6 εκατομμυρίων που πήραν για «ανακούφιση» από τον κορονοϊό

bet365

Η ομάδα του Λος Άντζελες επέστρεψαν περίπου 4.6 εκατομμύρια δολάρια που έλαβαν από ένα πρόγραμμα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, με σκοπό να βοηθήσουν τις μικρές επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν την οικονομική επιβάρυνση που προκλήθηκε από την πανδημία κορονοϊού.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι Λέικερς, που είναι ένα από τα πιο κερδοφόρα franchise του ΝΒΑ, υπέβαλαν αίτηση για «ανακούφιση» μέσω του Small Business Administration's Paycheck Protection Program και ήταν μεταξύ των εταιριών και των μη κερδοσκοπικών οργανισμών που έλαβαν δάνεια, κατά τον πρώτο γύρο διανομών.

Μετά, όμως, από αναφορές ότι φορείς υψηλής κεφαλαιοποίησης εξασφάλισαν βοήθεια από την αρχική δεξαμενή των $349 δισεκατομμυρίων - τη στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες μικρότερες επιχειρήσεις έκλειναν - οι Λέικερς επέστρεψαν τα χρήματα, όπως ανέφεραν στο «ESPN».

«Οι Λέικερς πληρούν τις προϋποθέσεις και έλαβαν δάνειο στο πλαίσιο του Small Business Administration's Paycheck Protection Program. Μόλις μάθαμε ότι τα χρήματα από το πρόγραμμα είχαν εξαντληθεί, εξοφλήσαμε το δάνειο, ώστε η οικονομική υποστήριξη να απευθύνεται σε εκείνους που την έχουν περισσότερο ανάγκη. Οι Λέικερς παραμένουν απολύτως δεσμευμένοι στην στήριξη των εργαζομένων και της κοινότητάς τους», σχολίασαν χαρακτηριστικά.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA NEWS FEED