Όταν ο Πίπεν καθυστέρησε να εγχειριστεί για να μην γαμ@@εί το καλοκαίρι του! (vid)

Αντωνία Σπανού
Οι αποκαλύψεις στο «The Last Dance» συνεχίζονται με τον Σκότι Πίπεν να λέει την ιστορία με την εγχείριση του αστραγάλου του.

Το «Τhe Last Dance» ξεκίνησε την προβολή του και από τα δύο πρώτα επεισόδια οι αποκαλύψεις είναι πλούσιες. Ξεχωριστή θέση έχει και η ιστορία του Πίπεν, ο οποίος καθυστέρησε να κάνει εγχείρηση στον αστράγαλο του, για να μην περάσει το καλοκαίρι του κάνοντας αποθεραπεία.

Στο τέλος της σεζόν 96/97 ο Πίπεν είχε θέμα με τον αστράγαλο του, οπότε έπρεπε να εγχειριστεί τον Ιούνιο για να επιστρέψει την νέα σεζόν, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

«Είχα πρόβλημα στον αστράγαλο και αποφάσισα να κάνω αργότερα την εγχείρηση γιατί δεν ήθελα να γαμ@@ω το καλοκαίρι μου με την αποθεραπεία. Δεν θα ανυπομονούσαν, οπότε θα απολαύσω το καλοκαίρι μου και θα χρησιμοποιήσω την σεζόν για να προετοιμαστώ».

Αυτή η απόφαση δεν άρεσε όμως στον Τζόρνταν...

«Ο Σκότι ήταν λάθος. Μπορούσε να κάνει την εγχείρηση μόλις τελείωσε η σεζόν και να είναι έτοιμος για την επόμενη. Αυτό που προσπαθούσε να κάνει ήταν να αναγκάσει τον μάνατζερ να αλλάξει το συμβόλαιο και ο Τζέρι δεν θα το έκανε αυτό. Οπότε τώρα έπρεπε να αρχίσω την σεζόν ξέροντας ότι ο Σκότι δεν θα ήταν εκεί και να βρω τρόπο να κερδίσω».