Όταν ο Κόμπι βοήθησε με μια φανέλα του Ντρογκμπά έναν πεσμένο ψυχολογικά συμπαίκτη του (pics)

Όταν ο Κόμπι βοήθησε με μια φανέλα του Ντρογκμπά έναν πεσμένο ψυχολογικά συμπαίκτη του (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Όταν ο Κόμπι βοήθησε με μια φανέλα του Ντρογκμπά έναν πεσμένο ψυχολογικά συμπαίκτη του (pics)

bet365

Μια συγκινητική ιστορία από τα παλιά «ξέθαψε» ο πρώην παίκτης των Λέικερς, Άνταμ Μόρισον, και φανερώνει το μεγαλείο του Κόμπι Μπράιαντ εκτός παρκέ για ακόμα μια φορά.

Ο Άνταμ Μόρισον επελέγη το 2006 στο Νο3 του draft του ΝΒΑ από τους Σάρλοτ Μπόμπκατς, στους οποίους έμεινε μέχρι και το 2009. Στη συνέχεια, πήγε για ένα χρόνο στους Λέικερς, όμως, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον, όσον αφορά μια καριέρα στο ΝΒΑ.

Το 2011 πήγε στον Ερυθρό Αστέρα και το 2012 στην Μπεσίκτας. Από το 2017 είναι βοηθός προπονητή στο Mead High School της Ουάσινγκτον.

Το διάστημα που έμεινε εκτός ΝΒΑ, ήταν πολύ πεσμένος ψυχολογικά και προσπαθούσε να καταλάβει τι γινόταν. Στον ένα χρόνο που πέρασε στην ομάδα του Λος Άντζελες, ο Κόμπι εκτίμησε το παιδί που είχε δίπλα του και φρόντισε να το δείξει με κάποιες κινήσεις. Τα λόγια που έλεγε για εκείνον, αλλά και μια φανέλα της Τσέλσι με το όνομα του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Ο Μόρισον εξιστόρησε στο «Rejecting the Screen Podcast»: «Με υπερασπίστηκε δημοσίως πολλές φορές. Όταν ήμουν εκτός, ήξερε πως ήμουν φαν της Τσέλσι και πως μού άρεσε πολύ ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες όλων των εποχών. Μετά από εκείνο το χρόνο, δεν ήμουν πια στους Λέικερς.

Πήρα ένα δέμα κι είχε μέσα μια υπογεγραμμένη νικητήρια φανέλα του Ντιντιέ Ντρογκμπά, και πάνω έλεγε "Ό,τι καλύτερο, για τον Άνταμ". Και είχε υπογραφή!

Πάντα σκεφτόμουν πως ο Κόμπι έκανε ένα τηλεφώνημα. Ήταν κουλ. Τόσο γαμάτο! Τη νύχτα του θανάτου του Κόμπι, αρχίζω να σκρολάρω τα νέα, και διάβαζα φορτισμένος διάφορα. Και στο instagram της Τσέλσι έλεγε "Όταν ο Κόμπι επισκέφθηκε το Stamford Bridge" και η πρώτη φωτογραφία ήταν εκείνος να κρατά τη φανέλα με τον Ντρογκμπά και αν έκανες ζουμ έλεγε "για τον Άνταμ".

Πήγε και την πήρε για μένα. Δεν του το ζήτησα ποτέ και γνώριζε πως ήμουν σε ένα άσχημο σημείο της ζωής μου. Ήμουν εκτός λίγκας. Οπότε μού το έστειλε σαν μια καλή πράξη, να δείξει ότι με σκέφτεται. Έκανε πολλά για τους άλλους. Καταλάβαινε τι αύρα είχε και θα έκανε διάφορα, για να ανεβάσει άλλους ψυχολογικά.

Εκείνη η μέρα ήταν δύσκολη, επειδή, όπως είπα, με υπερασπιζόταν δημόσια και έκανε κι αυτό για μένα προσωπικά. Δεν ήταν υποχρεωμένος να το κάνει κι ήταν μια πολύ φορτισμένη ημέρα. Είμαι απλά χαρούμενος που μπόρεσα και ήμουν δίπλα του, για να είμαι ειλικρινής».

 

NBA Τελευταία Νέα