Συγκλονιστικός Ίνγκλις: «Περπατώντας θα έφευγα από το μπάσκετ για να προστατέψω το παιδί μου!»

Αντωνία Σπανού
Συγκλονιστικός Ίνγκλις: «Περπατώντας θα έφευγα από το μπάσκετ για να προστατέψω το παιδί μου!»

bet365

Ο Τζο Ίνγκλις παραδέχτηκε ότι παρατάει χωρίς δεύτερη σκέψη την καριέρα του, για να προστατέψει τα παιδιά του.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο άσος των Τζαζ ίσως να ήταν εκείνος που ανησύχησε πιο πολύ στο άκουσμα του κρούσματος του Γκομπέρ, αφού είναι γνωστό ότι ο μικρός του γιος έχει αυτισμό και είναι ευάλωτος στον κορονοϊό που έχει αλλάξει ολοκληρωτικά τις ζωές όλων μας.

Ο Ίνγκλις παραδέχτηκε στο «The Athletic» ότι η υγεία των παιδιών του δεν είναι προς διαπραγμάτευση και θα άφηνε την καριέρα του μέσα σε ένα λεπτό αν χρειαζόταν.

«Αν μου έλεγες ότι δεν θα έπαιζα ποτέ ξανά για να προστατέψω τον Τζέικομπ από αυτό, θα έφευγα με τα πόδια, θα πετούσα για την Αυστραλία και ποτέ δεν θα έπαιζα άλλο παιχνίδι στην ζωή μου και θα ήμουν μια χαρά με αυτό. Θα έβγαινα από αυτό το γυμναστήριο τώρα, με τα ρούχα που είμαι και θα πήγαινα στο αεροδρόμιο. Δεν θα είχα κανένα θέμα με την επιλογή μου, γιατί δεν θα ήθελα να βάλω σε αυτή την διαδικασία την οικογένεια μου. Δεν θέλω να βάλω τον Τζέικομπ σε αυτή την διαδικασία, την αδελφή του και σίγουρα την μητέρα τους. Είναι δύσκολο».

Ενώ συνέχισε:

«Θα ήθελα να επιστρέψω και να παίξω. Υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι που θέλω να παίξω. Αλλά ο ένας λόγος για να μην παίξω, επειδή αγαπώ τον Τζέικομπ, είναι αρκετός να με κρατήσει»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA Τελευταία Νέα