Κρίση στους Σίξερς: «Κόντρα» Ρόμπινσον - Μπράουν

Gazzetta team
Ο Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ είπε δημόσια πως δεν καταλαβαίνει το ρόλο του στους Σίξερς και ήρθε η απάντηση από τον Μπρετ Μπράουν.

Η ομάδα της Φιλαντέλφεια χρειάστηκε την καλή εμφάνιση του Τομπάιας Χάρις (34π., 7ασ.), για να νικήσει τους Νικς (115-106), με τους Μπεν Σίμονς και Τζοέλ Εμπίντ να απουσιάζουν.

Ο Μπρετ Μπράουν ανέφερε χαρακτηριστικά πριν από το παιχνίδι πως «είναι δύσκολο να δέσεις την ομάδα, όταν βγάζεις δύο All-Star παίκτες εκτός».

Τα προβλήματα, όμως, δεν φαίνεται να σταματούν μόνο στην απουσία των παικτών. Ο Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ έκανε δηλώσεις, πριν την αναμέτρηση με τους Νεοϋορκέζους, για το ρόλο του στην ομάδα, τονίζοντας πως δεν τον καταλαβαίνει.

«Όταν οι Ουόριορς είχαν παίξει με τους Σίξερς, τους είχα δείξει τι μπορώ να κάνω. Είχα αξιοπρεπή λεπτά και έπαιξα καλά. Και το πιο απογοητευτικό όντας εδώ (στους Σίξερς) είναι αυτό. Έχω μια οικογένεια να ταΐσω. Έρχεσαι εδώ και δεν σου εξηγούν ακριβώς το ρόλο σου, δεν ξέρεις τι γίνεται με τα trades. Δεν είναι από τις ανταλλαγές που κάνεις και έχεις άμεσο αντίκτυπο. Είναι λίγο διαφορετικά. Η ομάδα έχει πολλούς φόργουορντ, πολλούς παίκτες που μπορούν να παίξουν. Οπότε, δεν το καταλαβαίνω. Είναι, όμως, business, πρέπει να τα βγάλεις πέρα και να κάνεις το καλύτερο κάθε βράδυ», ανέφερε στους «Basketball Insiders».

Ο προπονητής του, ωστόσο, δεν το άφησε έτσι και είπε, όταν ρωτήθηκε σχετικά: «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Με όλους τους παίκτες μου κάθομαι κάτω και μιλάμε. Μετά την διακοπή για το All-Star Game έδωσε σε κάθε έναν ξεχωριστά ένα "σχέδιο δράσης", ποιος είναι ο ρόλος τους και τι περιμένουμε από εκείνους».

Ο Γκλεν Ρόμπινσον ΙΙΙ πήγε στους Σίξερς στις 6 Φεβρουαρίου, μαζί με τον Άλεκ Μπερκς, μετά το trade που έγινε με τους Ουόριορς.