Σανς - Κλίπερς 92-102

Φώτης Καρακούσης
Σανς - Κλίπερς 92-102

bet365

Παίζοντας όσο χρειαζόταν οι Κλίπερς επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, επικρατώντας μέσα στο Φοίνιξ των Σανς με 102-92.

Το κυνήγι των Νάγκετς που βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Δύσης (λογικά οι Λέικερς έχουν καπαρώσει την πρωτιά), συνεχίζεται για τους Κλίπερς. Η άλλη ομάδα του Λος Άντζελες πέρασε από το Φοίνιξ επικρατώντας των Σανς με 102-92 και έφτασαν έτσι το 39-19 και έχουν πλέον μία νίκη λιγότερη από την παρέα του Γιόκιτς. Στον αντίποδα οι... ήλιοι έπεσαν στο 24-35 και μπορεί να απέχουν μόλις νίκες από την 8η θέση και τα playoffs, αλλά θα είναι μεγάλο θαύμα αν καταφέρουν να βρεθούν σε αυτά.

Στα του αγώνα οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, ακόμα και όταν οι γηπεδούχοι τους έφταναν, φτάνοντας έτσι σε μια σχετικά άνετη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους Κλίπερς ο Λέοναρντ που είχε 24 πόντους, αλλά και 14 ριμπάουντ, με τον Μόρις να ακολουθεί με 18 πόντους. Για τους ηττημένους ο Έιτον ήταν εξαιρετικός έχοντας 25 πόντους και 17 ριμπάουντ, με τον Ρούμπιο να ακολουθεί με 18 και τον Μπούκερ με 14.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα