Χάουαρντ: «Πλήγωσα ανθρώπους στους Μάτζικ και πληγώθηκα» (vid)

Αντωνία Σπανού
Χάουαρντ: «Πλήγωσα ανθρώπους στους Μάτζικ και πληγώθηκα» (vid)

bet365

Ο Χάουαρντ άνοιξε την καρδιά του για όσα έγιναν με τους Μάτζικ το καλοκαίρι του 2012 και είχε πολλά να πει.

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Ο Ντουάιτ Χάουαρντ άνοιξε την καρδιά του για όσα νιώθει για τους Μάτζικ και όλα όσα έγιναν στο παρελθόν και έχει πολλά πράγματα να εξομολογηθεί. Ο παίκτης των Λέικερς βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έχει επιστρέψει και τον λόγο τον αναφέρει ο ίδιος.

Ο Χάουαρντ έγινε ανταλλαγή από την ομάδα του Ορλάντο στους Λέικερς το καλοκαίρι του 2012, ενώ είχε γίνει παίκτης σύμβολο για την ομάδα. Κάπου εκεί ξεκίνησε η κατηφόρα για εκείνον και είχε πολλά να πει γι' αυτό...

«Παίρνει κάποιον χρόνο σε όλους να ξεπεράσουν πράγματα, αλλά ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές και αν όχι, πρέπει να τα αφήσεις όλα πίσω σου. Έτσι το βλέπω. Άφησα πολλά πράγματα να μπουν στην καρδιά μου, πράγματα που με επηρέασαν. Πράγματα που αφορούν τους Μάτζικ και το πως τελειώσαν τα πράγματα. Πως μου φέρθηκαν οι οπαδοί και όλα αυτά.

Αλλά έπρεπε να αφήσω πίσω μου την πίκρα μου. Δεν υπάρχει λόγος να τα κρατάς. Όταν τα άφησα πίσω μου, η ζωή μου έγινε καλύτερη. Πιο ελεύθερη. Ευλογήθηκα να επιστρέψω και να παίξω με τους Λέικερς και να είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι ότι υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι εδώ, που ήταν πληγωμένοι και απογοητευμένοι που έφυγα. Και λυπάμαι. Απολογούμαι αν νιώθουν έτσι.

Αλλά ποτέ δεν θα είχα γίνει το άτομο που είμαι σήμερα αν δεν είχα φύγει. Έτσι, είμαι ευγνώμον για όσα με άλλαξαν και με έκαναν την καλύτερη εκδοχή μου. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα γίνει αυτό. Και είμαι χαρούμενος που έγινε. Ξέρω ότι πλήγωσα πολλούς ανθρώπους. Και εγώ πληγώθηκα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ελεύθερος. Νιώθω καλά».

Και συνέχισε ο Χάουαρντ την εξομολόγηση του:

«Ήμουν πικραμένος από πολλά πράγματα που έγιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες και κανείς από τους οπαδούς των Μάτζικ δεν ήξερε. Ποτέ δεν είπα τίποτα. Ποτέ δεν είπα τίποτα κακό για την ομάδα.

Ήμουν πικραμένος, αλλά το άφησα πίσω μου και με αυτόν τον τρόπο μου έφυγε ένα βάρος και έγινα καλύτερος άνθρωπος. Δεν έχω τίποτα να αποδείξω σε κανέναν.

Έχω κάνει σπουδαία δουλειά στην καριέρα μου, οπότε δεν βγαίνω εκεί έξω προσπαθώντας να βάλω περισσότερους πόντους ή να αποδείξω ότι είμαι ο Ντουάιτ Χάουαρντ. Ξέρω ποιος είμαι, τι εκπροσωπώ και τι χρειάζεται αυτή η ομάδα από εμένα για να κερδίσει».

 

NBA Τελευταία Νέα