Άνταμ Σίλβερ για Κίνα: «Σημαντικές οι οικονομικές συνέπειες»

bet365

Στις κακές σχέσεις του ΝΒΑ με την Κίνα αναφέρθηκε ο Άνταμ Σίλβερ, τονίζοντας πως οι οικονομικές συνέπειες της... κόντρας αυτής είναι μεγάλες.

Καλά κρατεί η ένταση ανάμεσα σε ΝΒΑ και Κίνα, με τον Άνταμ Σίλβερ, να μιλάει για την... κόντρα αυτή και μεταξύ άλλων να λέει πως υπάρχουν σημαντικές οικονομικές συνέπειες και πως δεν γνωρίζει πως μπορεί να συνεχιστεί η σχέση των δύο πλευρών.

Ο Κομισάριος του ΝΒΑ, είπε αναλυτικά:

«Οι οικονομικές συνέπειες είναι ήδη και μπορεί να συνεχιστούν και να είναι αρκετά δραματικές. Ήδη, οι ζημιές είναι σημαντικές. Από τη μία, υποστηρίζουμε την ελεύθερη έκφραση, αλλά και πάλι, ίσως να προσπαθούσα υπερβολικά να είμαι διπλωμάτης.

Νιώθω ότι είχαμε κάνει τεράστια πρόοδο, όσον αφορά τις πολιτισμικές σχέσεις μας με τον λαό της Κίνας. Λυπάμαι πάρα πολύ που χάθηκε αυτό και πλέον δεν είμαι σίγουρος για το ποια θα είναι η συνέχεια».

Για τον Ντάριλ Μόρεϊ: «Είπαμε από την αρχή ότι δεν υπάρχει περίπτωση να απολυθεί ο Μόρεϊ. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον επιπλήξουμε ποτέ».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED