Η εξήγηση του Έρικ ΜακΚόλουμ για τις μαζικές αποχωρήσεις από την Team USA (pics)

Gazzetta team
Η εξήγηση του Έρικ ΜακΚόλουμ για τις μαζικές αποχωρήσεις από την Team USA (pics)

bet365

Ο Έρικ Μακ Κόλουμ έδωσε τις δικές του εξηγήσεις όσον αφορά τους λόγους που οι NBAers αποχωρούν από την Τeam USA, μεταξύ των οποίων και ο αδερφός του, Σι Τζέι.

Ο γκαρντ της Ούνικς Καζάν άνοιξε διάλογο με τον Ουίλ Κλάιμπερν θέλοντας να απαντήσει στην απορία που εξέφρασε ο φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Γιατί τόσες αποχωρήσεις από την Team USA;»

Ιδού η απάντηση του ΜακΚόλουμ: «Το ενδεχόμενο του τραυματισμού, ειδικά όταν πρέπει να ανανεώσεις ή να πάρεις max συμβόλαιο. Λίγος χρόνος διακοπών μαζί με την οικογένεια και λίγη ξεκούραση ενόψει της επόμενης σεζόν. Οι GMs και οι ιδιοκτήτες δεν το θέλουν. Δεν θέλεις να χαλάσεις τη συγκέντρωσή σου με προπονησεις στην Off season. Ο ίδιος λόγος που δεν ήθελες να παίξεις στο τουρνουά ΤΒΤ όλα αυτά τα χρόνια που σε ρωτούσα. Φοβίσουν να ρισκάρεις το συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ. Τουλάχιστον στο ΤΒΤ θα πληρωνόσουν. Με την Team USA είναι δωρεάν. Δεν τους κατηγορώ. Και εγώ αν ήταν να υπογράψω max συμβόλαιο δεν θα έπαιζα πουθενά αλλού εκτός από την ομάδα μου στο ΝΒΑ».

 

NBA Τελευταία Νέα