Θετικός ο Ρίον Μπράουν στην ήττα των Νάγκετς (vid)

Gazzetta team
Θετικός ο Ρίον Μπράουν στην ήττα των Νάγκετς (vid)

bet365

Ο Ρίον Μπράουν ο οποίος έχει έρθει στο προσκήνιο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στο τελευταίο παιχνίδι των Νάγκετς στο Summer League κόντρα στους Ρόκετς!

Το τελευταίο 24ωρο οι «πράσινοι» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον πρώην παίκτη του Προμηθέα Πάτρας προκειμένου να πάρει θέση στο ρόστερ της ομάδας πίσω από τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Βέβαια τίποτα δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο και αυτό διότι ο Αμερικανός φόργουορντ προσπαθεί να πείσει τις ομάδες του ΝΒΑ να του εμπιστευτούν μια θέση στο ρόστερ τους. Κάτι που στην παρούσα φάση φαντάζει δύσκολο, με τον ίδιο να έχει περισσότερες πιθανότητες επιστροφής στην Ευρώπη.

Παρόλα αυτά στο τελευταίο παιχνίδι των Ντένβερ Νάγκετς στο Summer League του Λας Βέγκας όπου γνώρισαν την ήττα με 105-96 από τους Χιούστον Ρόκετς, ο Ρίον Μπράουν ήταν αρκετά θετικός στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε. Συγκεκριμένα σε αυτό το διάστημα μέτρησε 9 πόντους με 3/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 0/1 βολή, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και μόλις 1 λάθος.

Δείτε τα highlights από το συγκεκριμένο παιχνίδι και τις προσπάθειες του Μπράουν.

 

NBA Τελευταία Νέα