Ουίλιαμσον: «Μένω εκτός προληπτικά» (vid)

Αντωνία Σπανού
O Ουίλιαμσον κατάφερε και έπαιξε μόλις 9 λεπτά πριν τραυματιστεί και ανακοινωθεί ότι μένει εκτός από το symmer league, με τον ίδιο να τονίζει ότι είναι προληπτική η απόφαση αυτή.

Ο Ζάιον Ουίλιαμσον είναι το νέο πρόσωπο των Πέλικανς, αφού τον επέλεξαν στο Νο.1 του φετινού ντραφτ και όλοι περίμεναν να τον δουν στο summer league. Στο πρώτο του παιχνίδι στο ΝΒΑ κατάφερε να παίξει μόλις 9 λεπτά πριν τραυματιστεί και περάσει στον πάγκο, πριν γίνει ο σεισμός και διακοπεί οριστικά το παιχνίδι. Όπως, ανακοίνωσε η ομάδα της Νέας Ορλεάνης ο νεαρός θα μείνει εκτός στα υπόλοιπα ματς.

«Είναι προληπτικό», τόνισε ο παίκτης στους δημοσιογράφους, ενώ σχολίασε πως σκοπός του είναι να ετοιμαστεί για την σεζόν, ενώ το χαρακτήρισε ως απογοητευτικό ότι θα χάσει όλα τα ματς του summer league στο Λας Βέγκας.

«Είμαι ανταγωνιστικός. Όποτε μπορώ να παίξω, θέλω να παίζω».

Παράλληλα, πολλά ακούστηκαν και για τα κιλά του Ζάιον και ρωτήθηκε αν έχει κάποιο συγκεκριμένο σκοπό σχετικά με τα κιλά του και την φόρμα του. «Θα αφήσω τους προπονητές να με βοηθήσουν με αυτό», ενώ μίλησε και για την πρώτη του επαφή με το κορυφαίο επίπεδο.

«Η ενέργεια ήταν στο υψηλότερο επίπεδο και αυτή ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου... γεύση από το παιχνίδι κόντρα σε παίκτες ΝΒΑ. Ήταν σπουδαία».