Άντονι Ντέιβις: «Είμαι αφεντικό του εαυτού μου»

Αντωνία Σπανού
Ο Άντονι Ντέιβις μίλησε για όλες τους τις σκέψεις, όλο αυτό τον καιρό μετά την την επιθυμία του να γίνει ανταλλαγή από τους Πέλικανς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντέιβις για όσα έχουν συμβεί από την αποκάλυψη ότι θέλει να γίνει trade, μέχρι τα... γιουχαρίσματα που ακούει από τους οπαδούς των Πέλικανς.

«Όλη η προσοχή των μίντια είναι στραμμένη πάνω μου και τώρα έχω την ευκαιρία να αναλάβω την καριέρα μου, να πω αυτά που θέλω και να κάνω αυτά που θέλω.

Τώρα όλοι λένε, 'οκ βλέπω τον AD να αλλάζει'. Όλοι μου λένε, 'μεγαλώνεις. Πρέπει να να φροντίσεις την δουλειά σου, να φροντίσεις την καριέρα σου'. Οπότε τώρα ως παίκτης, είμαι μάνατζερ του εαυτού μου. Έχω την δύναμη. Κάνω ότι θέλω και δεν θέλω κανείς να μου λέει τι να κάνω».

Και συνέχισε:

«Είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρεις. Δεν ξέρω. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα, οπότε δεν ξέρω τι θα κάνουν. Προφανώς, είπα τις προθέσεις μου, αλλά το έκανα φέτος και μου απάντησαν, ' όχι, θα σε κρατήσουμε.' Οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει».

Ο Ντέιβις σχολίασε και τα γιουχαρίσματα από τον κόσμο των Πέλικανς:

«Όταν μπήκα στο γήπεδο και άκουσα τον κόσμο να με γιουχάρει είπα, 'γαμώτο επτά χρόνια ήμουν εδώ, όλα όσα έκανα για εσάς, όλα για την κοινότητα'. Με ενόχλησε. Και μετά το σκέφτηκα ξανά, τέλειωσε».

Όταν ο AD σκόραρε 32 πόντους κόντρα στους Τίμπεργουλβς οι μισοί τον αποδοκίμαζαν και οι μισοί τον χειροκροτούσαν:

«Όταν έπιανα την μπάλα με γιούχαραν. Μετά αρχίσαμε να χάνουμε και άλλαξαν, έλεγαν, 'θέλουμε τον AD', και εγώ σκέφτηκα πρέπει να αποφασίσετε. Δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα»