Ο Ουέιντ τιμήθηκε από το πανεπιστήμιό του και συγκίνησε με τα λόγια του! (vids)

Gazzetta team
Ο Ουέιντ τιμήθηκε από το πανεπιστήμιό του και συγκίνησε με τα λόγια του! (vids)

bet365

Ενόψει του οριστικού «αντίο» από την ενεργό δράση, το Marquette όπου φοίτησε ο Ντουέιν Ουέιντ, του είχε αφιερώσει την 20η Ιανουαρίου προκειμένου να τον τιμήσει στο περιθώριο του αγώνα με το Providence.

Ο «Flash» συγκίνησε τους πάντες με τον λόγο που έβγαλε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «σε ευχαριστώ Marquette που μου έδωσες την ευκαιρία να έρθω σε ένα πανεπιστήμιο με πρεστίζ και μάλιστα από μια αμαρτωλή πόλη όπως είναι το Σικάγο. Σε ευχαριστώ που με φρόντισες και με περιέλουσες με αγάπη. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έχω πάντα μαζί μου το σήμα του πανεπιστημίου. Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ. Marquette Golden Eagles για μια ζωή!»

Φυσικά ο Ουέιντ γνώρισε μοναδική αποθέωση από το κοινό που βρέθηκε στο ματς των Golden Eagles με το Providence, το οποίο μάλιστα κατάφεραν να κερδίσουν με 79-68. Μάλιστα η οικογένειά του, του έκανε έκπληξη αφού δεν γνώριζε ότι δεν θα παραστούν στην τιμητική εκδήλωση. Κάτι που έγινε τελείως ξαφνικά και φυσικά εξέπληξε ευχάριστα τον σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Ο Ουέιντ αγωνίστηκε στο Marquette από το 2001 έως το 2003 το οποίο και οδήγησε έως το Final 4 για πρώτη φορά στην ιστορία του, ενώ το 2003 έγινε draft στο ΝΒΑ από τους Μαϊάμι Χιτ.

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο από την... ημέρα του Ουέιντ στο Marquette

 

NBA Τελευταία Νέα