Οι τρεις ρεαλιστικοί στόχοι για άμεσο trade στους Λέικερς του ΛεΜπρόν!

Οι τρεις ρεαλιστικοί στόχοι για άμεσο trade στους Λέικερς του ΛεΜπρόν!

Γιώργος Κούβαρης
Οι τρεις ρεαλιστικοί στόχοι για άμεσο trade στους Λέικερς του ΛεΜπρόν!

bet365

Οι Λέικερς φαίνεται πώς έχουν απλώσει δίχτυα και ετοιμάζονται να κάνουν trade μεσούσης της σεζόν ώστε να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τις ελπίδες για... κάτι καλό από τη φετινή σεζόν.

Είναι δεδομένο ότι ο «Μάτζικ» Τζόνσον δεν έχει καθησυχάσει μετά την απόκτηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς και φέρεται να είναι αποφασισμένος για έναν ακόμα All Star παίκτη προκειμένου να τον πλαισιώσει.

Σίγουρα δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση. Για πολλούς λόγους. Από τη μία είναι δύσκολο να ταιριάξουν εύκολα τα κομμάτια του παζλ δίπλα στον «βασιλιά» του ΝΒΑ και από την άλλη τα ανταλλάγματα που μπορούν να δώσουν οι Λέικερς δεν είναι ισάξια για κάποιον παίκτη τύπου... Λέοναρντ.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Μπορεί ο Άντονι Ντέιβις να έχει ακουστεί πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες για τους Λέικερς ωστόσο μόνο εύκολο δεν πρέπει να θεωρηθεί ένα πιθανό trade. Και αυτό διότι θα πρέπει να εμπλακεί και τρίτη ομάδα προκειμένου να πάρει σάρκα και οστά, με τους Ορλάντο Μάτζικ και τον Νίκολα Βούτσεβιτς να έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Δύσκολο μεν, απίθανο όχι.

Κάτι που ισχύει και στην περίπτωση του Πολ Τζορτζ, ο οποίος προτίμησε να μείνει στο πλευρό του Ράσελ Ουέστμπρουκ υπογράφοντας πολυετές συμβόλαιο πριν από μερικούς μήνες ή όπως συμβαίνει με τον Καουάι Λέοναρντ, το συμβόλαιο του οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, όταν και θα βγει στην free agency. Μέχρι τότε υπάρχει καιρός. Το θέμα είναι τι γίνεται... άμεσα και αυτό διότι ο χρόνος περνάει και... πάνω από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Όπερ και σημαίνει ότι η ανάγκη για έναν τίτλο στο Λος Άντζελες είναι άμεση και όχι... μακροπρόθεσμη!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «fast break daily» υπάρχουν τρεις παίκτες οι οποίοι θεωρούνται ρεαλιστικοί στόχοι την δεδομένη χρονική στιγμή και οι οποίοι θα μπορούσα να ενισχύσουν άμεσα τους Λος Άντζελες Λέικερς, ακόμα και στο κυνήγι του δαχτυλιδιού.

1. Κέμπα Ουόκερ: Σε πιθανό trade οι Λέικερς μπορούν να πάρουν τους Κέμπα Ούοκερ, Φρανκ Καμίνσκι και ένα protected draft pick του 2019 από τον πρώτο γύρο. Οι Χόρνετς θα μπορούσαν να πάρουν τους Λόνζο Μπολ, Τζος Χαρτ και Ίβιτσα Ζούμπατς.

2. Μπράντλεϊ Μπιλ: Σε πιθανό trade οι Λέικερς μπορούν να πάρουν τους Μπράντλεϊ Μπιλ και Τόμας Σατοράνσκι. Οι Ουίζαρντς θα μπορούσαν αντιστοίχως να πάρουν τους Ραζόν Ρόντο, Μπράντον Ίνγκραμ και Λανς Στίβενσον.

3. Σι Τζέι Μακ Κόλουμ: Σε πιθανό trade οι Λέικερς μπορούν να πάρουν τους Σι Τζέι Μακ Κόλουμ και Νικ Στάουσκας. Οι Μπλέιζερς θα μπορούσαν να πάρουν με τη σειρά τους, τους Κεντάβιους Κάντγουελ Πόουπ, Ραζόν Ρόντο, Μπράντον Ίνγκραμ και δύο μελλοντικά draft pick δεύτερου γύρου.

 

NBA Τελευταία Νέα