Τσάντλερ: «Να αφαιρέσω λίγη από την πίεση του ΛεΜπρον» (vid)

Τσάντλερ: «Να αφαιρέσω λίγη από την πίεση του ΛεΜπρον» (vid)

Αντωνία Σπανού
Τσάντλερ: «Να αφαιρέσω λίγη από την πίεση του ΛεΜπρον» (vid)

bet365

Ο Τάισον Τσάντλερ έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τους Λέικερς, έκανε χρήσιμα πράγματα μέσα στο παρκέ και τόνισε ότι θέλει να πάρει λίγη από την πίεση του ΛεΜπρον.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο Τσάντλερ βρίσκεται πλέον στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς και αυτό που θέλει να κάνει περισσότερο απ' όλα είναι να πάρει λίγη από την πίεση που δέχεται ο ΛεΜπρον.

Αναλυτικά μετά το ντεμπούτο του κόντρα στους Τίμπεργουλβς σχολίασε:

Για ΛεΜπρόν: «Είναι απίστευτο, δεν μπορώ να το περιγράψω. Ξέρω πόσο σπουδαίος είναι, τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά κι εγώ αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να του αφαιρώ λίγη από την πίεση που έχει πέσει στους ώμους του. Όσο περισσότερο το κάνω και απελευθερωθεί τόσο περισσότερο θα κάνει όλα αυτά τα τρομερά πράγματα που έχει παρουσιάσει σε όλη την καριέρα του».

Για πόλη: «Όταν είσαι από εδώ, έχεις μεγαλώσει εδώ, έχεις πάει σχολείο εδώ και τώρα εκπροσωπείς τη φανέλα των Λέικερς στο Λος Άντζελες και ακούς τον κόσμο να ζητωκραυγάζει για σένα, τότε γίνεσαι ένα με την ομάδα. Είχε μόνο αγάπη το παιχνίδι για εμένα... Έχω παίξει αντίπαλος, έχω γίνει ο ... εχθρός, αλλά χαίρομαι πολύ που πλέον είμαι από αυτή την πλευρά και εκπροσωπώ την πόλη και την ομάδα...».

 

NBA Τελευταία Νέα