Χόρφορντ: «Πέρυσι δεν είχαμε ταυτότητα ως ομάδα, φέτος άλλαξε αυτό»

Χόρφορντ: «Πέρυσι δεν είχαμε ταυτότητα ως ομάδα, φέτος άλλαξε αυτό»

Gazzetta team
Χόρφορντ: «Πέρυσι δεν είχαμε ταυτότητα ως ομάδα, φέτος άλλαξε αυτό»

bet365

O Aλ Χόρφορντ έκανε σύγκριση των φετινών Σέλτικς με τους περσινούς και ανέφερε πως πλέον έχουν αποκτήσει ταυτότητα ως ομάδα.

Με μεγάλες φιλοδοξίες αρχίζει η νέα σεζόν για τους Σέλτικς.

Ο Αλ Χόρφορντ θέλησε να συγκρίνει την φετινή χρονιά με την περσινή και στάθηκε στην ταυτότητας των Κελτών

«Σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, φέτος νιώθω πλέον έχουμε ταυτότητα ως ομάδα. Πέρυσι κάναμε κάποιες αλλαγές και έπρεπε να δέσουμε από την αρχή. Έχουμε συνηθίσει ο ένας τον άλλο. Πρέπει να επαναφέρουμε τον Χέιγουορντ και τον Ίρβινγκ. Αυτή τη σεζόν νιώθω πως όλοι ξέρουν τι να περιμένουν. Ξέρουμε όλοι ποιος θα είναι ο στόχος. Πέρυσι, ψάχναμε ποιοι είμαστε μέσα στη χρονιά», ήταν τα λόγια του σε Μέσο της Βοστώνης.

<div id="mvp-content-body-top" class="left" relative"="" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; vertical-align: baseline; float: left; width: 700px;">

Για τους φετινούς Μπόστον Σέλτικς και τους στόχους τους μίλησε ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ της ομάδας, Αλ Χόρφορντ.

«Αυτή τη χρονιά, σε αντίθεση με την προηγούμενη, νιώθω πως πλέον έχουμε ταυτότητα ως ομάδα. Πέρυσι κάναμε κάποιες αλλαγές και έπρεπε να δέσουμε από την αρχή. Τώρα πλέον έχουμε συνηθίσει ο ένας τον άλλο», ανέφερε ο πρώην παίκτης των Ατλάντα Χοκς μιλώντας στην εφημερίδα «Boston Herald».

Ακολούθως, πρόσθεσε: «Προφανώς τώρα πρέπει να βάλουμε τόσο τον Γκόρντον (σ.σ. Χέιγουορντ), όσο και τον Κάιρι (σ.σ. Ίρβινγκ) πάλι στην εξίσωση. Αυτή τη σεζόν νιώθω πως όλοι ξέρουν τι να περιμένουν. Γνωρίζουμε άπαντες ποιος είναι ο στόχος μας και δεν θα υπάρχει καμία σύγχυση. Πέρυσι, ψάχναμε ποιοι είμαστε και ποιο σκοπό είχαμε μέσα στη χρονιά».

 

NBA Τελευταία Νέα