Οσμάν: «Από την πρώτη ημέρα ο ΛεΜπρόν με στήριξε»!

Οσμάν: «Από την πρώτη ημέρα ο ΛεΜπρόν με στήριξε»!

Κάτια Πετροπούλου
Οσμάν: «Από την πρώτη ημέρα ο ΛεΜπρόν με στήριξε»!

bet365

Ο rookie στους Καβαλίερς, Τσεντί Οσμάν, μίλησε για την υποστήριξη που έχει από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς το διάστημα που βρίσκεται στο Κλίβελαντ.

Μετά από έξι σεζόν στην Εφές - τις δύο δανεικός - ο Τσεντί Οσμάν έκανε το μακρινό ταξίδι για τις ΗΠΑ, για να κυνηγήσει το όνειρό του στο ΝΒΑ, αφού εξασφάλισε συμβόλαιο στους Καβαλίερς.

Ο rookie των «ιπποτών» μίλησε για την στήριξη που απολαμβάνει από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο Κλίβελαντ κι έπλεξε το εγκώμιό του.

«Όλοι οι συμπαίκτες μου, ειδικά ο ΛεΜπρόν, από την πρώτη ημέρα με έχουν στηρίξει πολύ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Ο Φράι, ο Τόμπσον και ο Λοβ... Όλοι τους έχουν πολλή πλάκα και όλοι ενδιαφέροντα για εμένα. Το εκτιμώ πολύ αυτό. Οι φίλοι μου με ρωτούν διαρκώς πως είναι με τον ΛεΜπρόν. Δουλεύει πολύ, δεν έχω δει επαγγελματία ξανά σαν αυτόν. Είναι ο πρώτος που θα πατήσει στην προπόνηση και ο τελευταίος που θα φύγει. Αυτό είναι το κλειδί για την επιτυχία», ήταν τα λόγια του 22χρονου γκαρντ/φόργουορντ σε συνέντευξη που έδωσε.

 

NBA Τελευταία Νέα