Μπακς: To meeting του Ρίβερς με τον Γιάννη και τους υπόλοιπους έμπειρους

Μπακς: To meeting του Ρίβερς με τον Γιάννη και τους υπόλοιπους έμπειρους

Νίκος Καρφής
Γιαννης Αντετοκουνμπο

bet365

Οι Μπακς είναι σε... κρίση και ο Ρίβερς διοργάνωσε συνάντηση με τους έμπειρους παίκτες της ομάδας για τη βελτίωση της κατάστασης.

Σύμφωνα με το Αthletic το περασμένο Σάββατο ο Ντοκ Ρίβερς οργάνωσε ένα meeting στο οποίο έδειξε video και το παρών έδωσαν οι Αντετοκούνμπο, Λίλαρντ, Μίντλετον, Λόπεζ, Μπίσλεϊ, Πόρτις, Μπέβερλι, Κόνατον και Κράουντερ. Δηλαδή οι πιο έμπειροι παίκτες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο καθένας είπε την άποψη του για την κακή κατάσταση της ομάδας και πως θα μπορέσουν να φτιάξουν τα πράγματα και να λειτουργεί το σύνολο πιο ομαδικά και λιγότερο εγωιστικά.

Μάλιστα το κείμενο προσθέτει πως αυτή ήταν μόνο η αρχή από τέτοιου είδους δύσκολες και απαραίτητες συζητήσεις. Πάντως ακόμα και μετά από αυτό την συζήτηση του Ρίβερς με τους έμπειρους παίκτες της ομάδα η κατάσταση δεν άλλαξε. Οι Μπακς βρίσκονται σε... κρίση αυτή την περίοδο και μετρούν 6 νίκες στα 7 τελευταία τους ματς, αφού ηττήθηκαν και από τους Νικς.

Μάλιστα σε ορισμένες από αυτές τις ήττες ήρθαν κόντρα σε κάκιστες ομάδες φέτος σαν τους Γκρίζλις, τους Γουίζαρντς, ενώ ηττήθηκαν και από τους Ράπτορς. Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα των play off και τα ελάφια δεν εμπνέουν σιγουριά, κάτι που θα πρέπει να φτιάξουν γιατί όπως όλα δείχνουν στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσουν έναν εκ των Χιτ ή Σίξερς, διότι δεν προλαβαίνουν να πέσουν στην 3η θέση της Ανατολής.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

NBA Τελευταία Νέα