Μπακς - Χόρνετς 120-84: Με... χαλάρωμα Γιάννη στο ντεμπούτο του Μπέβερλι (vids)

Δημήτρης Οικονόμου

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παίζει όσο χρειάζεται και να γράφει 15 πόντους για ισάριθμα ριμπάουντ, οι Μπακς επικράτησαν των Χόρνετς με 120-84 και είδαν για πρώτη φορά με τα χρώματά τους τον Πάτρικ Μπέβερλι!

Οι φίλοι των Μπακς (34-19) είχαν έναν έξτρα λόγο να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τους Χόρνετς (10-41), μιας και ο Πάτρικ Μπέβερλι θα έκανε το ντεμπούτο του. Οι Μπακς δε χρειάστηκαν από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να δουλέψει... υπερωρίες και έτσι κατάφεραν να επικρατήσουν με 120-84, υποχρεώνοντας την ομάδα της Σάρλοτ στη 10η διαδοχική ήττα της.

Με τον Ντέμιαν Λίλαρντ να επιστρέφει και να σκοράρει 26 πόντους με 7/10 δίποντα, τον Μαλίκ Μπίσλι να συνεχίζει να σουτάρει με τρομερά ποσοστά από το τρίποντο έχοντας 21 με 7/9 και φυσικά τον Γιάννη να σκοράρει 15 πόντους με 15 ριμπάουντ, παίρνοντας μόλις 10 προσπάθειες εντός παιδιάς για να ευστοχήσει στις 5.

Ο Greek Freak προσέθεσε σε αυτά και 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ με τους Μπακς να «καθαρίζουν» από το πρώτο κιόλας δωδεκάλεπτο την υπόθεση νίκη, βάζοντας έτσι ένα «στοπ» στον... κατήφορο, που είχε φέρει τον Ντοκ Ρίβερς να μετρά ρεκόρ 1-5. Το δύσκολο πρόγραμμα των εκτός έδρας παιχνιδιών οδήγησε σε αυτές τις ήττες και η νίκη κόντρα στους Χόρνετς ήταν αυτονόητη.

Το ντεμπούτο του Μπέβερλι

Μπορεί να μη βρήκε χώρο στην αρχική πεντάδα, εκεί όπου πλέον έχει επιστρέψει και ο Κράουντερ, αλλά ο Πάτρικ Μπέβερλι έκανε αισθητή την παρουσία του στα πρώτα 12 λεπτά που φόρεσε τη φανέλα των Μπακς.

Είναι φανερό και γνωστό άλλωστε το τι ακριβώς θα φέρει στο παρκέ. Έναν leader που κατευθύνει με τον δικό του τρόπο την άμυνα και πιέζει την μπάλα όπως κανένας άλλος από τους παίκτες των «ελαφιών» μέχρι σήμερα. Ο Μπέβερλι σκόραρε 6 πόντους με 2/3 τρίποντα, μοίρασε 4 τελικές πάσες και μάζεψε ένα ριμπάουντ, μπαίνοντας σιγά σιγά στο κλίμα της νέας ομάδας του.

Όσον αφορά τους ηττημένους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Νικ Ρίτσαρντς με 16 πόντους και 11 ριμπάουντ, όσους δηλαδή πέτυχε και ο Μπράντον Μίλερ.

Πλέον στο Γουινσκόνσιν στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς, που τα ξημερώματα της Τρίτης (13/2 - 3:00) αριβάρουν στο Fiserv Forum.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-17, 66-38, 99-63, 120-84

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα