NBA, Σέλτικς: Εγγυημένο το συμβόλαιο του Μιχάιλιουκ, αρκετές πιθανότητες για trade

NBA, Σέλτικς: Εγγυημένο το συμβόλαιο του Μιχάιλιουκ, αρκετές πιθανότητες για trade

Δημήτρης Οικονόμου
Σβι Μιχάιλιουκ

bet365

Οι Σέλτικς μετέτρεψαν σε εγγυημένο το συμβόλαιο του Σβι Μιχάιλιουκ αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο πως θα τελειώσει τη σεζόν στη Βοστώνη.

Ο Σβι Μιχάιλιουκ έγινε στόχος για αρκετές ομάδες το καλοκαίρι, μεταξύ άλλων και του Παναθηναϊκού. Ωστόσο το μέλλον του είναι στο NBA, τουλάχιστον όσον αφορά τη φετινή σεζόν. Το συμβόλαιο του Ουκρανού έγινε εγγυημένο, μαζί με άλλα τρία των Κελτών.

Συγκεκριμένα ο Νταλάνο Μπάντον, ο Λουκ Κορνέ και ο Λαμάρ Στίβενς έχουν πλέον μαζί με τον Μιχάιλιουκ εγγυημένα συμβόλαια. Ωστόσο αυτό για τον Ουκρανό δε σημαίνει και ότι θα παραμείνει παίκτης των Σέλτικς ως το φινάλε της σεζόν.

Ο ρόλος του προς το παρόν είναι εντελώς συμπληρωματικός και με την trade deadline να έχει ακόμα έναν μήνα, στη Βοστώνη γίνονται αρκετές κινήσεις. Κάτι που φαίνεται και από τα ονόματα με τα οποία φαίνεται πως συνδέονται.

Ο Μιχάιλιουκ μπορεί να μπει στο trade για κάποιον φόργουορντ

Ο Μάρκους Σμαρτ έγινε κάτοικος Βοστώνης το καλοκαίρι. Ωστόσο αρκετά από τα assets των Σέλτικς στη γραμμή των ψηλών αποχώρησαν, με τον Χόρφορντ και τον Πορζίνγκις να σηκώνουν μεγάλο βάρος.

Είναι δεδομένο ότι ψάχνονται με στόχους όπως ο Σαντίγκ Μπέι ή ο Κέλι Ολίνικ να έχουν πέσει στο τραπέζι. ο Μιχάιλιουκ είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει... δόλωμα στις διαπραγματεύσεις και να γίνει μέρος ενός trade που θα τον φέρει μακριά από τη Βοστώνη.

Τη φετινή σεζόν μετράει 1.7 πόντους, 0.9 ριμπάουντ και 0.3 ασίστ σε λιγότερα από 8 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα