Ντέιβις: Το έχει... τερματίσει με τους ομαδικούς τίτλους, έγραψε ιστορία

Ντέιβις: Το έχει... τερματίσει με τους ομαδικούς τίτλους, έγραψε ιστορία

Νίκος Καρφής
Άντονι Ντέιβις

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του NBA In-Season Tournament.

Ξέρει να συλλέγει τρόπαια από τότε που έπαιζε στο κολέγιο με τη φανέλα του Κεντάκι και συνεχίζει να το κάνει με μεγάλη επιτυχία ακόμα και τώρα στο ΝΒΑ. Πριν λίγα 24ώρα ο Άντονι Ντέιβις έβαλε στην τροπαιοθήκη του και το Ιn-Season Tournament μετά τα όργια που έκανε στον τελικό κόντρα στους Πέισερς με τη φανέλα των Λέικερς.

Και με αυτόν τον τρόπο έγραψε ιστορία, αφού πλέον κατέχει τα πάντα από ομαδικούς τίτλους στο μπάσκετ των ΗΠΑ. Δεν υπάρχει κούπα που να μην έχει πάρει. Ο Unibrow είναι ο μοναδικός παίκτης με πρωτάθλημα στο NCAA και το ΝΒΑ, κύπελλο στο ΝΒΑ, Παγκόσμιο Κύπελλο με τις ΗΠΑ, αλλά και χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες με της ΗΠΑ.

Δεν αστειεύεται και όλοι γνωρίζουν πως αν έμενε μακριά από τραυματισμούς η καριέρα του, θα ήταν ακόμα πιο σπουδαία. Όταν είναι υγιής ανήκει στους 3-4 κορυφαίους ψηλούς του ΝΒΑ.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα