Λέικερς: Σκοπεύουν να ισοφαρίσουν τις προτάσεις για τον Ριβς, ακόμη και αν φτάσουν στα $100 εκατ.

Λέικερς: Σκοπεύουν να ισοφαρίσουν τις προτάσεις για τον Ριβς, ακόμη και αν φτάσουν στα $100 εκατ.

Ο Όστιν Ριβς σε βραδιά καριέρας με τους Λέικερς

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς σκοπεύουν να κρατήσουν τον Όστιν Ριβς στο ρόστερ τους και είναι έτοιμοι να ματσάρουν τις προσφορές που θα απλωθούν στα πόδια του γκαρντ τους.

Ο Όστιν Ριβς κυκλοφορεί στην αγορά σχεδόν ελεύθερος. Είναι restricted agent, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να δεχτεί προσφορές από άλλες ομάδες, αλλά αν οι Λος Άντζελες Λέικερς αποφασίσουν να ματσάρουν την υψηλότερη των προτάσεων, τότε θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Σύμφωνα με το Athletic, οι Λέικερς σκοπεύουν να το κάνουν ακόμη και αν η πρόταση στον Ριβς φτάσει στα 100.000.000 δολάρια. Και έχοντας ως δεδομένο ότι ήταν ο τρίτος καλύτερος παίκτης της ομάδας, πίσω απ' τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, τον θεωρούν ως βασικό κομμάτι για τις επόμενες σεζόν.

Τη φετινή αγωνιστική χρονιά ο Ριβς μέτρησε 13 πόντους σε 64 αγώνες της κανονικής περιόδου, ενώ στα play-offs ανέβασε το μέσο όρο στους 16.9 πόντους.

Αν οι Λέικερς ενεργοποιήσουν τον «Όρο του Μπερντ» (επιτρέπει σε μία ομάδα να ρίξει το salary cap της, υπογράφοντας εκ νέου έναν παίκτη της, ο οποίος μένει ελεύθερος) τότε μπορούν να του δώσουν μέχρι και 50.8 εκατομμύρια δολάρια σε βάθος τετραετίας, ωστόσο μία άλλη ομάδα μπορεί να του προσφέρει τα διπλάσια (98.6 εκατομμύρια δολάρια).

 

NBA Τελευταία Νέα