Καρμέλο: Ανακοίνωσε την απόσυρση του ο μέγας σκόρερ Άντονι (vid)

Ο σπουδαίος σκόρερ Καρμέλο Άντονι ανακοίνωσε την απόσυρση του από το μπάσκετ και έκανε το άθλημα φτωχότερο.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Κάπως έτσι το σκέφτηκε και ο σπουδαίος Καρμέλο Άντονι που φέτος δεν έπαιξε καθόλου στο ΝΒΑ, αποφασίζοντας να ρίξει τους τίτλους τέλους στην σπουδαία καριέρα του.

Μετά από 19 σεζόν στο ΝΒΑ, ο αγαπημένος Μέλο που στα καλά του χρόνια αποτέλεσε έναν εκ των πιο χαρισματικών σκόρερ της ιστορίας, κατάλαβε πως ήρθε το πλήρωμα το χρόνου. Τελείωσε την καριέρα του με 10 συμμετοχές σε All Star, ήταν μέλος του TOP 75 (75 κορυφαίοι παίκτες της ιστορίας), ενώ το 2013 αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ στη λίγκα. Επιπλέον είναι κάτοχος 3 χρυσών μεταλλίων με την Team USA στους Ολυμπιακούς του 2008, του 2012 και του 2016, ενώ το 2004 στην Αθήνα πήρε το ασημένιο. Εκ των πιο πετυχημένων παικτών όλων των εποχών στην Εθνική των ΗΠΑ. Ο Μέλο βρίσκεται στην ένατη θέση της λίστας των σκόρερ στην ιστορία της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη.

Ένας από τους σπουδαίοτερους παίκτες στην ιστορία που δεν κατέκτησαν πρωτάθλημα, παιρνόντας απίθανα χρόνια στους Νάγκετς, τότε που ήταν σε... άλλο επίπεδο. Στα χρόνια της αθωότητας στο ΝΒΑ, ο Μέλο ήταν κυρίαρχος, απλά του έλειψε το δαχτυλίδι. Πράματα και θάματα στον τομέα του σκοραρίσματος έκανε και στους Νικς, ωστόσο στη Νέα Υόρκη δεν κατάφερε να παίξει ούτε τελικούς περιφέρειας, αφού ποτέ δεν είχε δίπλα του το κατάλληλο supporting cast.

Aπό τους σταρ που καθόρισαν την τελευταία 20ετία στο ΝΒΑ με μοναδικό απωθημένο το πρωτάθλημα που δεν πήρε ούτε στους Λέικερς, στην τελευταία του ευκαιρία.

Δείτε το video της μπασκετικής του πορείας με το οποίο ανακοίνωσε την απόσυρση