Γουόριορς - Λέικερς 112-117: Το Λος Άντζελες είχε 20 περισσότερες βολές και οι «πολεμιστές»... 15 παραπάνω τρίποντα (vid)

Οι ΛεΜπρόν και Ντέιβις κόντρα στους Γουόριορς

bet365

Εντύπωση προκαλούν τα νούμερα της στατιστικής του Game 1 στο Σαν Φρανσίσκο με τους Λέικερς να σημειώνουν 20 παραπάνω βολές και τους Γουόριορς να έχουν +15 τρίποντα.

Το Game 1 του Chase Center ήταν συναρπαστικό με τους Γουόριορς και τους Λέικερς να ανοίγουν λογαριασμό στη μεταξύ τους «μάχη» και το σύνολο του Χαμ να φτάνει στο 1-0 με σούπερ Άντονι Ντέιβις και «διπλό» ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Η στατιστική απεικόνιση του αγώνα είναι ικανή να μεταφράσει ορισμένα από τα ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν. Ο λόγος;

Οι Λέικερς μέτρησαν 25/29 βολές στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αριθμός που προκαλεί μεγάλο κενό σε αντιστοιχία με τις προσπάθειες των «πολεμιστών» από τη γραμμή, αφού είχαν 5 εύστοχες στις 6 συνολικά (δηλαδή 20 λιγότερες).

Από την άλλη, οι Splash brothers και ο Τζόρνταν Πουλ έκαναν τη δουλειά τους από την περιφέρεια. Κάρι και Τόμπσον μαζί με τον νεαρό γκαρντ ευστόχησαν σε 18 τρίποντα (6 έκαστος) για να γράψουν στη στατιστική το 21/53 με 39.6%. Στην ίδια κατηγορία, οι φιλοξενούμενοι είχαν 6/25 (24%), κάτι που σημαίνει πως οι Γουόριορς είχαν 15 παραπάνω τρίποντα.

Πάντως, οι «λιμνάνθρωποι» βασίστηκαν στη δυναμική της ρακέτας τους με τον Ντέιβις να είναι απόλυτα κυριαρχικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα