NBA: Νίκη εξάδας οι Νετς, οι Πέλικανς νίκησαν τους Νικς στην προσπάθεια αποφυγής του play-in

Οι Νετς επικράτησαν των Μάτζικ για να σφραγίσουν την 6η θέση της Ανατολής, κάτι που... κυνήγησαν οι Πέλικανς στη Δύση επικρατώντας επί των Νικς.

Την τελευταία θέση στην εξάδα της Ανατολής εξασφάλισαν οι Νετς επικρατώντας των Μάτζικ στο Μπρούκλιν με 101-84 και με μία αναμέτρηση να απομένει για το τέλος της regular season.

Οι μόνοι που είχαν ενδιαφέρον βαθμολογικά σε αυτό το παιχνίδι ήταν οι Νετς που φρόντισαν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους με κεντρικό πρόσωπο και πάλι τον Μικάλ Μπρίτζες που σημείωσε 22 πόντους παρότι άστοχος από την περιφέρεια (1/12). Ο Τζόνσον προσέθεσε 18 και ο Κλάξτον 14 με 15 ριμπάουντ.

Για τους Μάτζικ που δεν είχαν τον Μπανκέρο, ο Άντονι είχε 14 με 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ και οι Βάγκνερ και Μπιτάτζε (15ριμπ.) μέτρησαν από 12.

Πέλικανς - Νικς 113-105

Οι Πέλικανς... καίγονταν για τη νίκη απέναντι στους Νικς και την πήραν με 113-105 για να κρατήσουν ζωντανή κάθε πιθανότητα αποφυγής των play-in ακόμη και...last minute.

Με «κλεφτές» ματιές στα παιχνίδια των Γουόριορς και πιο πριν των Κλίπερς, οι Πέλικανς στη must win αναμέτρηση είδαν τον Μέρφι να σκοράρει 31 πόντους, τον ΜακΚόλουμ να ακολουθεί με 23 και τον Ίνγκραμ να προσθέτει 18.

Οι Νεοϋορκέζοι παρατάχθηκαν χωρίς τους Ραντλ, Μπράνσον και Ρόμπινσον και είχαν τον Μπάρετ στους 28 πόντους με 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, τον Κουίκλι στους 24 και τον Γκράιμς στους 14.